![Obsah fóra Alíkovo fórum](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karl-franklin
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 15:28 Předmět: Re: Stížnost |
|
|
Teferi napsal: | Vitcong napsal: | Já bych si chtěl stěžovat na supervizora jménem pes_z_pětipes, učí mě sprosťárny ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
říká ten pravej ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Souhlasim ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
autobus
|
Zaslal: po duben 12, 2010 18:41 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali ![Twisted Evil](images/smiles/icon_twisted.gif) |
Za komunistů by tě za vyjadřování vlastního názoru zavřeli, až bys byl černej. |
Za komunistů bych byl předseda strany ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) | ty a předseda jo?ty máš nápady,pane bože,seš jak spolužák,toho spolužačka mlátila do hlavy botou a má tam guláš,ale ty sis ho tam nalil _________________ ...::autobus::...
přezdívka na Alíkovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st duben 14, 2010 16:57 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
autobus napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali ![Twisted Evil](images/smiles/icon_twisted.gif) |
Za komunistů by tě za vyjadřování vlastního názoru zavřeli, až bys byl černej. |
Za komunistů bych byl předseda strany ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) | ty a předseda jo?ty máš nápady,pane bože,seš jak spolužák,toho spolužačka mlátila do hlavy botou a má tam guláš,ale ty sis ho tam nalil |
*našeptává* to byl vtip |
|
Návrat nahoru |
|
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: so květen 08, 2010 19:08 Předmět: |
|
|
Teferi ovládá časoprostor a dělá si z toho bůhvijakou srandu, jen proto, že sem něco zkoušela :/ Děs co! |
|
Návrat nahoru |
|
autobus
|
Zaslal: út červen 15, 2010 12:36 Předmět: ... |
|
|
o co tu jde? _________________ ...::autobus::...
přezdívka na Alíkovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: út červen 15, 2010 12:41 Předmět: Re: ... |
|
|
autobus napsal: | o co tu jde? |
Tady si můžeš stěžovat. |
|
Návrat nahoru |
|
Hermiona8
|
Zaslal: út červen 15, 2010 13:03 Předmět: Re: ... |
|
|
autobus napsal: | o co tu jde? |
Neříkals náhodou, že tady jsi nikdy nebyl, neznáš to a nejsi tu registrovanej? _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
natysek.12
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 11:44 Předmět: |
|
|
Mám stížnost! Pralinka si ze mě dělá rohožky a Neville mě vězní ve svých radioaktivních ponožkách! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
Jonatán
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 13:50 Předmět: |
|
|
Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
A taky vysvětlete Kajikovi, že by měla být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, měla by nahlašovat všechny, ne jen někreré. Chápu, že se s rexem děsně milují, ale když mi zablokujete Tangerine, že jsem byla sprostá a byla jsem sprostá s rexem a ona nahlásí jen mě, to mi nepřijde fér. Už si to tam laskavě srovnejte. _________________ Když si zacpeš uši, žvanilům tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 16:27 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
A taky vysvětlete Kajikovi, že by měla být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, měla by nahlašovat všechny, ne jen někreré. Chápu, že se s rexem děsně milují, ale když mi zablokujete Tangerine, že jsem byla sprostá a byla jsem sprostá s rexem a ona nahlásí jen mě, to mi nepřijde fér. Už si to tam laskavě srovnejte. |
No pokud píšeš "správcovat je ubohé", tak pak chápu, že to může některé správce urazit a jedná se o obtěžování, což je proti prvnímu pravidlu Alíka. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Jonatán
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 16:53 Předmět: |
|
|
Mari1 napsal: | Jonatán napsal: | Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
A taky vysvětlete Kajikovi, že by měla být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, měla by nahlašovat všechny, ne jen někreré. Chápu, že se s rexem děsně milují, ale když mi zablokujete Tangerine, že jsem byla sprostá a byla jsem sprostá s rexem a ona nahlásí jen mě, to mi nepřijde fér. Už si to tam laskavě srovnejte. |
No pokud píšeš "správcovat je ubohé", tak pak chápu, že to může některé správce urazit a jedná se o obtěžování, což je proti prvnímu pravidlu Alíka. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Tak to si se svými postupy naprďte. To, že třeba správcování některých zase obtěžuje užovatele, to je vám jedno. Krtek je fakt neskutečný rozmazklený fracek a idiot. Já už s váma komunikovat nebudu, jste ubohý, vztahovačný a neschopný. Přála bych vám bejt někdy na pozici těch ostatních, těch "obyčejných". Hlavně jak furt melete, že správci nejsou nic víc, než ostatní uživatelé. Sbohem.
+ Aby mě krtek bloknul na ůh ví kolik hodin na celou klubovnu jenom za tohle, to je fakt neskutečně, ale neskutečně nechutný. Čau. _________________ Když si zacpeš uši, žvanilům tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
Mari1 Správce Alíka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 17:27 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Mari1 napsal: | Jonatán napsal: | Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
Tak to si se svými postupy naprďte. To, že třeba správcování některých zase obtěžuje užovatele, to je vám jedno. Krtek je fakt neskutečný rozmazklený fracek a idiot. Já už s váma komunikovat nebudu, jste ubohý, vztahovačný a neschopný. Přála bych vám bejt někdy na pozici těch ostatních, těch "obyčejných". Hlavně jak furt melete, že správci nejsou nic víc, než ostatní uživatelé. Sbohem.
+ Aby mě krtek bloknul na ůh ví kolik hodin na celou klubovnu jenom za tohle, to je fakt neskutečně, ale neskutečně nechutný. Čau. |
Ach jo... |
|
Návrat nahoru |
|
Mari1 Správce Alíka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 17:33 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | .... vysvětlete Kajikovi, že by měla být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, měla by nahlašovat všechny, ne jen někreré... |
Kajik01 má problém s počítačem, což SA hlásila. Pokud stihla nahlásit jen někoho, tak věř, že se snaží později dořešit i ostatní, když si stihne zaznamenat hříšníky.
Docela živě si dovedu představit pomalý a zamrzající počítač. Ještě loni touto dobou nám tímto způsobem fungovaly počítače ve škole. Často jsem měla chuť prohodit počítač zavřeným oknem... |
|
Návrat nahoru |
|
kajik01
Založen: 6.5.2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Chlumec Nad Cidlinou
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 18:13 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
Nevšimla jsem si, že by ještě někdo - kdokoliv - psal cokoliv vulgárního. Pokud budeš mít zase někdy ten dojem, tak, prosím, využij nejprve možnost NAHLÁSIT NEPLECHU. Až potom si tu stěžuj. SA se pak lépe odhaluje, kdo a kde a zda vůbec udělal chybu. Navíc si nejsem vůbec vědoma, že bych tě z klubovny vyhazovala. Je možné, že byl on-line přes administraci některý z SA. |
|
Návrat nahoru |
|
Jonatán
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 19:31 Předmět: |
|
|
kajik01 napsal: | Jonatán napsal: | Stěžuju si na Krtka, vyhodil přezdívku PurpleTeen, jen za to, že řeknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
Nevšimla jsem si, že by ještě někdo - kdokoliv - psal cokoliv vulgárního. Pokud budeš mít zase někdy ten dojem, tak, prosím, využij nejprve možnost NAHLÁSIT NEPLECHU. Až potom si tu stěžuj. SA se pak lépe odhaluje, kdo a kde a zda vůbec udělal chybu. Navíc si nejsem vůbec vědoma, že bych tě z klubovny vyhazovala. Je možné, že byl on-line přes administraci některý z SA. |
Jůůů, kdo to za tebe psal? _________________ Když si zacpeš uši, žvanilům tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|