Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
je vhodné dávat korunku všem? |
Ano |
|
9% |
[ 2 ] |
ne |
|
90% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
|
Autor |
Zpráva |
autobus
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 18:28 Předmět: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
pište komu se SS nemá dávat _________________ ...::autobus::...
přezdívka na Alíkovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
|
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 18:49 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
mm, nevím, jestli je to zrovna tady vhodné.Máme svoje téma..v duskuzi, kde můžou SK. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 18:56 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
mm, nevím, jestli je to zrovna tady vhodné.Máme svoje téma..v duskuzi, kde můžou SK. |
Ono jde o to, že kolega autobus není SK a nemá přístup do diskuse pro SK, ale občas má žlutou korunku a taky by rád věděl, komu ji může a komu nemá předávat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 21:52 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Ono jde o to, že kolega autobus není SK a nemá přístup do diskuse pro SK, ale občas má žlutou korunku a taky by rád věděl, komu ji může a komu nemá předávat. | Namitka - Miva ma pravdu. Tohle se tusim resilo a doslo k zaveru, ze primo seznam jmen nebude.
Nicmene, obecne ji davej tomu, komu veris. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 21:55 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
Lajka napsal: | Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Ono jde o to, že kolega autobus není SK a nemá přístup do diskuse pro SK, ale občas má žlutou korunku a taky by rád věděl, komu ji může a komu nemá předávat. | Namitka - Miva ma pravdu. Tohle se tusim resilo a doslo k zaveru, ze primo seznam jmen nebude.
Nicmene, obecne ji davej tomu, komu veris. |
Ano, já vím, že jsme se tak dohodli. Zde jsem jen upřesňoval důvody, proč se domnívám, že kolega autobus uvedl svůj dotaz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: so květen 01, 2010 11:13 Předmět: TAk jak? |
|
|
A to mi nemůžete povolit přístup do sekce pro SK abych si ty uživatele zjistil? _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: so květen 01, 2010 12:08 Předmět: Re: TAk jak? |
|
|
autobus napsal: | A to mi nemůžete povolit přístup do sekce pro SK abych si ty uživatele zjistil? |
A co bys tam dělal? Prostě když je neznáš, korunu jim nedávej. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: so květen 01, 2010 18:30 Předmět: Re: TAk jak? |
|
|
autobus napsal: | A to mi nemůžete povolit přístup do sekce pro SK abych si ty uživatele zjistil? |
Ta část je otevřená správcům Alíka, správcům klubovny, Alíkovi a zvěrolékařům. Chápu, že se ti to nepozdává, ale tak to je. Získáš-li někdy SK, tak tam přístup mít budeš... |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: ne květen 02, 2010 18:44 Předmět: |
|
|
To asi nezískám,protože mám moc malou znalost IP adres _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
ALX75 Správce Alíka
|
Zaslal: po květen 03, 2010 13:24 Předmět: |
|
|
autobus napsal: | To asi nezískám,protože mám moc malou znalost IP adres |
// Rudo, Správci klubovny nemusí mít žádnou znalost o IP adresách. S IP adresami pracují jen SA a ZA.
Přečti si toto:( vyňato z Poradny k fungování webu)
Terkulka4: Dobrý den,hozně moc bych si přála být správcem umím pracovat s IP adresami a taky umím kaskádové kódy CSS..Napište předem je mi 10 let.. Děkuji
ODPOVĚĎ: Ahoj,
správci nemusí kaskádové styly CSS znát a používat vůbec. Znalost věcí kolem IP adres potřebují jen správci Alíka, pro které však je věkový limit 15 let. Správci klubovny nepotřebují ani pracovat s IP adresami.
Pro správcování jsou zapotřebí úplně jiné předpoklady než znalost IP adres a CSS.
Pralinka2 (29. března 2009) |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 19:14 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Tak to je jasný jak facka! Je sprostej, nemá důvěru, spamuje, neumí s tím zacházet >> koruna mu nepatří _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 19:21 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
natysek.12 napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Tak to je jasný jak facka! Je sprostej, nemá důvěru, spamuje, neumí s tím zacházet >> koruna mu nepatří |
No, on to asi myslel tak, že se sem mají psát konkrétní jména, protože tyhle obecné zásady asi zná každej, ale nezná ty konkrétní uživatele. |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 10:58 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
Pralinka2 napsal: | natysek.12 napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Tak to je jasný jak facka! Je sprostej, nemá důvěru, spamuje, neumí s tím zacházet >> koruna mu nepatří |
No, on to asi myslel tak, že se sem mají psát konkrétní jména, protože tyhle obecné zásady asi zná každej, ale nezná ty konkrétní uživatele. |
Já bych moc konkrétně nemluvila, protože bych třeba mohla někoho nechtěně urazit. _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALX75 Správce Alíka
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 8:11 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
natysek.12 napsal: | Pralinka2 napsal: | natysek.12 napsal: | autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat |
Já bych moc konkrétně nemluvila, protože bych třeba mohla někoho nechtěně urazit. |
// Korunku Správce stolu předávej jenom tomu uživateli, kterého již delší dobu znáš, máš v něm důvěru, a obecně s ním nejsou žádné vážnější problémy.Pokud nikoho takového u stolu v dané chvíli nenajdeš, korunku nepředávej. Můžeš také v takovém případě vyhledat v klubovně nějakého Správce klubovny nebo Alíka a upozornit jej na tento problém. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bananschlupatouplisni
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 15:59 Předmět: Re: korunky,aneb komu nedávat zlatou korunku |
|
|
autobus napsal: | pište komu se SS nemá dávat | Asi nejlíp mě ale jsem ochotný a přece nemůžu Šárce odmítnout pomoct |
|
Návrat nahoru |
|
|
|