|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
kolik andělů se vejde na špičku jehly |
žádný |
|
16% |
[ 6 ] |
42 |
|
38% |
[ 14 ] |
nekonečno |
|
19% |
[ 7 ] |
jeden, když si sundá boty |
|
25% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
Hermiona8
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 18:06 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | MoOnShiNe napsal: | Mimochodem, nevíš, proč už nikdo nic nepíše do těch rozumnějších témat? // třeba už nikdo nemá žádné stížnosti či problémy |
Protože kdysi na Alíku přímo v názvu jedné frekventované nástěnky byla adresa tohoto DF, tak sem občas někdo z běžných uživatelů přišel. Ted už to tak není, tak se běžný uživatel Alíka sem běžně nedostane a choděj sem hlavně správci, a ti píšou hlavně do té horní části tohoto DF. |
Ale Měsajc sem chodí....×D _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 14:53 Předmět: |
|
|
Já nevím jak Vy, ale já tolik andělů (42) nemám, tudíž jsem jich tolik na špičce jehly neviděla. Já mám jen jednoho a ten pořád vysedává na latríně, jí housku a čte noviny. _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
terqa012
|
Zaslal: st březen 02, 2011 12:40 Předmět: |
|
|
natysek.12 napsal: | Já nevím jak Vy, ale já tolik andělů (42) nemám, tudíž jsem jich tolik na špičce jehly neviděla. Já mám jen jednoho a ten pořád vysedává na latríně, jí housku a čte noviny. |
Heh.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|