Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
resurrection
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 16:54 Předmět: Jakýkoliv problém s Alíkem? |
|
|
Doufám, že tohle téma nejni moc troufalé, ale velice by me zajímalo, co se vám na alíku libí nebo ne, jestli by jste třeba chtěli něco zmenit apod. |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
resurrection
|
Zaslal: ne září 07, 2008 16:23 Předmět: |
|
|
no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=) |
|
Návrat nahoru |
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: ne září 07, 2008 16:30 Předmět: |
|
|
resurrection napsal: | no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=) |
Zkus na toto nové téma upozornit na některém již existujícím. Pokud má někdo nastavené sledování založených témat, tak to tvé přehlédne, protože o něm neví. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
resurrection
|
Zaslal: ne září 07, 2008 22:06 Předmět: |
|
|
Mari1 napsal: | resurrection napsal: | no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=) |
Zkus na toto nové téma upozornit na některém již existujícím. Pokud má někdo nastavené sledování založených témat, tak to tvé přehlédne, protože o něm neví. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
jezis, nj to me nenapadlo, dekuji =) hehe, jinak je to vhodne tema?=) |
|
Návrat nahoru |
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne září 07, 2008 22:08 Předmět: |
|
|
resurrection napsal: | Mari1 napsal: | resurrection napsal: | no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=) |
jezis, nj to me nenapadlo, dekuji =) hehe, jinak je to vhodne tema?=) |
Myslím že je, proč by nebylo? |
|
Návrat nahoru |
|
HelPik
|
Zaslal: po září 08, 2008 8:44 Předmět: Problem posta |
|
|
objevil sem jednu drobnou chybu, kdy se nekterym uzivatelum nezobrazovala posta, problem byl odstranen. |
|
Návrat nahoru |
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: po září 08, 2008 14:14 Předmět: Re: Problem posta |
|
|
HelPik napsal: | objevil sem jednu drobnou chybu, kdy se nekterym uzivatelum nezobrazovala posta, problem byl odstranen. |
To je dobře, objevovaly se dotazy ohledně nefunkční pošty. |
|
Návrat nahoru |
|
resurrection
|
Zaslal: út září 09, 2008 0:28 Předmět: |
|
|
take uz mi hlasili, perfektni sikulka =) jinakdoufam ze ten navrh se prosadi s temi nastenkami, zeby si uzivatel vybral svoje oblibene, aby se nemusel prehrabovat mezi radky ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Broučeek
|
Zaslal: st březen 02, 2011 17:00 Předmět: Super ale... |
|
|
Já si nemůžu pomoci ale někdy mi strašně chybí starý Alík.. bylo to tam víc takové veselé než je teď je ten nový, nebo-li jak říkají správci nový kabát.. Když jsem chtěla před dvěma lety na Alíka tak jsem se úplně lekla co s ním provedli.. a po nějakém času jsem zjistila že ho změnili a už ho nikdy nezmění zpátky... |
|
Návrat nahoru |
|
Broučeek
|
Zaslal: st březen 02, 2011 17:02 Předmět: Re: Problem posta |
|
|
HelPik napsal: | objevil sem jednu drobnou chybu, kdy se nekterym uzivatelum nezobrazovala posta, problem byl odstranen. |
jo tak to je super.. mému bráchovi to také nešlo a už to jde.. |
|
Návrat nahoru |
|
|