|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
natysek.12
ZaloĹľen: 26.7.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 14 BydlištÄ›: Javorník
|
Zaslal: Ăşt ÄŤervenec 27, 2010 12:14 PĹ™edmÄ›t: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít _________________ Každý ?lov?k je svým zp?sobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
ZaloĹľen: 16.5.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 2376 BydlištÄ›: Trhové Sviny
|
Zaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 7:12 PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
// V tomhle jsem já tedy benevolentn?jší.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplatí to však v p?ípad?, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole krom? spamu nic jiného - to pak letí i bez upozorn?ní.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla v?tšinou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l dají reklamu a hned na to se p?esunou k jinému stolu.N?kdy se tedy zdrží u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud dají na st?l 4 reklamy na stránku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? tý?e, tak op?t nejprve upozorn?ní, pokud nep?estávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale t?eba na 5 minut. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 8:45 PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
// V tomhle jsem já tedy benevolentn?jší.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplatí to však v p?ípad?, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole krom? spamu nic jiného - to pak letí i bez upozorn?ní.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla v?tšinou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l dají reklamu a hned na to se p?esunou k jinému stolu.N?kdy se tedy zdrží u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud dají na st?l 4 reklamy na stránku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? tý?e, tak op?t nejprve upozorn?ní, pokud nep?estávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale t?eba na 5 minut. |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nep?estane, letí na 5 min. _________________ Každý ?lov?k je svým zp?sobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 20.7.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 1117 BydlištÄ›: obézní dráha
|
Zaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 10:06 PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nep?estane, letí na 5 min. | Moc to hrotíte. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrotíte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 10:46 PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Lajka napsal: | natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nep?estane, letí na 5 min. | Moc to hrotíte. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrotíte. |
My se bez toho prost? neobejdem. )) _________________ Každý ?lov?k je svým zp?sobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 20.7.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 1117 BydlištÄ›: obézní dráha
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:55 Předmět: |
|
|
Bez ?eho se neobejdete? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 11:07 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Bez ?eho se neobejdete? | Abychom všechno d?kladn? nerozebírali.  _________________ Každý ?lov?k je svým zp?sobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DollDeny
ZaloĹľen: 8.12.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 1
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 19:21 PĹ™edmÄ›t: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Když mám SS, tak nejd?íve napomenu a když neposlechne dám "Jen projít"..Pokud se to opakuje, dávám na více.. A potom už bez napomenutí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
terqa012
ZaloĹľen: 18.6.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 10 BydlištÄ›: Ústí nad Orlicí
|
Zaslal: st březen 02, 2011 10:10 Předmět: |
|
|
Deny, p?esn? tak. Ovšem pokud n?kdo ?ene to slovo na "s" nebo n?co podobného, letí hned. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N?NKK
ZaloĹľen: 1.3.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 226 BydlištÄ›: Kraj Vyso?ina
|
Zaslal: st březen 02, 2011 16:25 Předmět: |
|
|
Snad smysl své sentence sd?líš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?ák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scéná?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?
Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soudím stále stejn?: Sex, sic samosebou slovo strašn? sprosté, smažu st?ží sporadicky, spíše se sebezap?ením, samosebou spl?uje-li situace serverové sm?rnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad sv?t? Sotva. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Správce Alíka
ZaloĹľen: 27.7.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 2247 BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:19 Předmět: |
|
|
N?NKK napsal: | Snad smysl své sentence sd?líš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?ák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scéná?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?
Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soudím stále stejn?: Sex, sic samosebou slovo strašn? sprosté, smažu st?ží sporadicky, spíše se sebezap?ením, samosebou spl?uje-li situace serverové sm?rnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad sv?t? Sotva. |
Moc p?kné, že bych nechala ve škole napsat d?ti krátký text tak, aby všechna slova v textu za?ínala na stejné písmeno?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N?NKK
ZaloĹľen: 1.3.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 226 BydlištÄ›: Kraj Vyso?ina
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:25 Předmět: |
|
|
Ne že bych se cht?l chlubit, ale je to t?žší, než to vypadá, zvláš? pokud tím chceš i sd?lit n?co smysluplného, což se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale možné použít verzi s tím, že mohou p?i tvorb? použít vatu (tj. spojky, p?edložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodn? št?stí a jejich výtvory mi pak n?kam pošli.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Správce Alíka
ZaloĹľen: 27.7.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 2247 BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:29 Předmět: |
|
|
N?NKK napsal: | Ne že bych se cht?l chlubit, ale je to t?žší, než to vypadá, zvláš? pokud tím chceš i sd?lit n?co smysluplného, což se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale možné použít verzi s tím, že mohou p?i tvorb? použít vatu (tj. spojky, p?edložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodn? št?stí a jejich výtvory mi pak n?kam pošli.  |
Pošlu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|