Obsah fĂłra Alíkovo fórum Alíkovo fórum
pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uĹľivatelĹŻSeznam uĹľivatelĹŻ   UĹľivatelskĂ© skupinyUĹľivatelskĂ© skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   SoukromĂ© zprávySoukromĂ© zprávy   PĹ™ihlášenĂ­PĹ™ihlášenĂ­ 

Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned?

PĹ™idat novĂ© tĂ©ma   Zaslat odpověď    Obsah fĂłra Alíkovo fórum -> Pravidla podle kterých se držíme
Zobrazit pĹ™edchozĂ­ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂ­cĂ­ tĂ©ma  
Autor Zpráva
natysek.12

ZaloĹľen: 26.7.2010
BydlištÄ›: Javorník

PříspÄ›vekZaslal: Ăşt ÄŤervenec 27, 2010 12:14    PĹ™edmÄ›t: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít
ALX75
Správce Alíka

ZaloĹľen: 16.5.2009
BydlištÄ›: Trhové Sviny

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 7:12    PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

natysek.12 napsal:
Já se s tím osobn? moc nepá?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít

// V tomhle jsem já tedy benevolentn?jší.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplatí to však v p?ípad?, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole krom? spamu nic jiného - to pak letí i bez upozorn?ní.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla v?tšinou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l dají reklamu a hned na to se p?esunou k jinému stolu.N?kdy se tedy zdrží u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud dají na st?l 4 reklamy na stránku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? tý?e, tak op?t nejprve upozorn?ní, pokud nep?estávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale t?eba na 5 minut.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
natysek.12

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 8:45    PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

ALX75 napsal:
natysek.12 napsal:

// V tomhle jsem já tedy benevolentn?jší.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplatí to však v p?ípad?, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole krom? spamu nic jiného - to pak letí i bez upozorn?ní.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla v?tšinou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l dají reklamu a hned na to se p?esunou k jinému stolu.N?kdy se tedy zdrží u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud dají na st?l 4 reklamy na stránku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? tý?e, tak op?t nejprve upozorn?ní, pokud nep?estávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale t?eba na 5 minut.

Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nep?estane, letí na 5 min.
Lajka
Správce ve výslužb?

ZaloĹľen: 20.7.2008
BydlištÄ›: obézní dráha

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 10:06    PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

natysek.12 napsal:
ALX75 napsal:
natysek.12 napsal:

Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nep?estane, letí na 5 min.
Moc to hrotíte. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrotíte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
natysek.12

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 10:46    PĹ™edmÄ›t: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

Lajka napsal:
natysek.12 napsal:
ALX75 napsal:
natysek.12 napsal:

Moc to hrotíte. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrotíte.

My se bez toho prost? neobejdem. Smile))
Lajka
Správce ve výslužb?

ZaloĹľen: 20.7.2008
BydlištÄ›: obézní dráha

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 10:55    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Bez ?eho se neobejdete?
natysek.12

PříspÄ›vekZaslal: st ÄŤervenec 28, 2010 11:07    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Lajka napsal:
Bez ?eho se neobejdete?
Abychom všechno d?kladn? nerozebírali. Very Happy
DollDeny

ZaloĹľen: 8.12.2010

PříspÄ›vekZaslal: ne prosinec 12, 2010 19:21    PĹ™edmÄ›t: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? Citovat

Když mám SS, tak nejd?íve napomenu a když neposlechne dám "Jen projít"..Pokud se to opakuje, dávám na více.. A potom už bez napomenutí.
terqa012

ZaloĹľen: 18.6.2010
BydlištÄ›: Ústí nad Orlicí

PříspÄ›vekZaslal: st bĹ™ezen 02, 2011 10:10    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Deny, p?esn? tak. Ovšem pokud n?kdo ?ene to slovo na "s" nebo n?co podobného, letí hned.
N?NKK

ZaloĹľen: 1.3.2011

PříspÄ›vekZaslal: st bĹ™ezen 02, 2011 16:25    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Snad smysl své sentence sd?líš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?ák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scéná?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?

Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soudím stále stejn?: Sex, sic samosebou slovo strašn? sprosté, smažu st?ží sporadicky, spíše se sebezap?ením, samosebou spl?uje-li situace serverové sm?rnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad sv?t? Sotva.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mari1
Správce Alíka

ZaloĹľen: 27.7.2006
BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í

PříspÄ›vekZaslal: st bĹ™ezen 02, 2011 18:19    PĹ™edmÄ›t: Citovat

N?NKK napsal:
Snad smysl své sentence sd?líš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?ák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scéná?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?

Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soudím stále stejn?: Sex, sic samosebou slovo strašn? sprosté, smažu st?ží sporadicky, spíše se sebezap?ením, samosebou spl?uje-li situace serverové sm?rnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad sv?t? Sotva.

Moc p?kné, že bych nechala ve škole napsat d?ti krátký text tak, aby všechna slova v textu za?ínala na stejné písmeno? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
N?NKK

ZaloĹľen: 1.3.2011

PříspÄ›vekZaslal: st bĹ™ezen 02, 2011 18:25    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Ne že bych se cht?l chlubit, ale je to t?žší, než to vypadá, zvláš? pokud tím chceš i sd?lit n?co smysluplného, což se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale možné použít verzi s tím, že mohou p?i tvorb? použít vatu (tj. spojky, p?edložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodn? št?stí a jejich výtvory mi pak n?kam pošli. Smile
Mari1
Správce Alíka

ZaloĹľen: 27.7.2006
BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í

PříspÄ›vekZaslal: st bĹ™ezen 02, 2011 18:29    PĹ™edmÄ›t: Citovat

N?NKK napsal:
Ne že bych se cht?l chlubit, ale je to t?žší, než to vypadá, zvláš? pokud tím chceš i sd?lit n?co smysluplného, což se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale možné použít verzi s tím, že mohou p?i tvorb? použít vatu (tj. spojky, p?edložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodn? št?stí a jejich výtvory mi pak n?kam pošli. Smile

Pošlu. Smile
Zobrazit příspÄ›vky z pĹ™edchozĂ­ch:   
PĹ™idat novĂ© tĂ©ma   Zaslat odpověď    Obsah fĂłra Alíkovo fórum -> Pravidla podle kterých se držíme ÄŚasy uvádÄ›ny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

PĹ™ejdi na: