|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
Brou?eek
ZaloĹľen: 12.2.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 14 BydlištÄ›: Hradec Králové
|
Zaslal: ÄŤt bĹ™ezen 03, 2011 9:34 PĹ™edmÄ›t: Já to .... |
|
|
Já když mám SS tak to d?lám tak že.. Když dají reklamu tak upozornim když jí dají po 2 tak vyhodím na p?t minut, tak stejn? i se spamama.. tedy podle toho jestli se omluví nebo tak..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
ZaloĹľen: 16.5.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 2376 BydlištÄ›: Trhové Sviny
|
Zaslal: pá bĹ™ezen 04, 2011 8:05 PĹ™edmÄ›t: Re: Já to .... |
|
|
Brou?eek napsal: | Já když mám SS tak to d?lám tak že.. Když dají reklamu tak upozornim když jí dají po 2 tak vyhodím na p?t minut, tak stejn? i se spamama.. tedy podle toho jestli se omluví nebo tak..  |
// S t?ma reklamama to d?lám také tak, n?kdy také uživatele odkazuji na p?íslušný st?l(tzn. na st?l Blogy, bloga?i a bloga?ky). U spamu a tapetování je to jiné. Samoz?ejm? pokud n?kdo tapetuje v malé mí?e, sta?í upozorn?ní, v p?ípad? nerespektování vyhození od stolu. Jestliže uživatel tapetuje celý st?l, vyhazuji ihned bez upozorn?ní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 20.7.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 1117 BydlištÄ›: obézní dráha
|
Zaslal: so březen 05, 2011 21:11 Předmět: |
|
|
Jenom tu probíhám, takže se nedivte, že nereaguji na zprávy na Alíku...
Každopádn?, ráda bych zd?raznila, že pokud n?jaké trdlo dá jednu* reklamu a deset trdel ho ok?ikne "huš!", "Kšššššc!" a tak podobn?, tak vás, milá?kové, asi p?íšt? prost? definitivn? roztrhnu. D?láte s tím mnohem v?tší bordel, než ten n?kdo. Dále je to hrozn? rozkazova?né a takové negativní, náš bohatý jazyk zná slovo "prosím" a "mohl bys být tak laskav a nevkládat reklamy?".
Takže, mohli byste být tak úžasní a starat se hlavn? a p?evážn? o opravdu veliké problémy a veliké otravy, ne tyhlety malé p?íšerky? A taky nejlépe v p?ípad?, že jste tím pov??eni, nebo v p?ípad?, ža tam v?bec žádný správce není? D?kuji.
*jedna znamená malý po?et, prost? n?co, co normáln? nebude obt?žovat, a? by to tam správn? v?bec být nem?lo, ale nikdo z toho nebude mít amok. Takže m?, prosím, neberte za slovo a i ty t?i reklamy na stole Bloga?i jsou pouze ORIENTA?NÍ ?ÍSLO! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 23.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 565
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:31 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Jenom tu probíhám, takže se nedivte, že nereaguji na zprávy na Alíku...
Každopádn?, ráda bych zd?raznila, že pokud n?jaké trdlo dá jednu* reklamu a deset trdel ho ok?ikne "huš!", "Kšššššc!" a tak podobn?, tak vás, milá?kové, asi p?íšt? prost? definitivn? roztrhnu. D?láte s tím mnohem v?tší bordel, než ten n?kdo. Dále je to hrozn? rozkazova?né a takové negativní, náš bohatý jazyk zná slovo "prosím" a "mohl bys být tak laskav a nevkládat reklamy?".
Takže, mohli byste být tak úžasní a starat se hlavn? a p?evážn? o opravdu veliké problémy a veliké otravy, ne tyhlety malé p?íšerky? A taky nejlépe v p?ípad?, že jste tím pov??eni, nebo v p?ípad?, ža tam v?bec žádný správce není? D?kuji.
*jedna znamená malý po?et, prost? n?co, co normáln? nebude obt?žovat, a? by to tam správn? v?bec být nem?lo, ale nikdo z toho nebude mít amok. Takže m?, prosím, neberte za slovo a i ty t?i reklamy na stole Bloga?i jsou pouze ORIENTA?NÍ ?ÍSLO! |
Souhlasím s Tebou, Lajko. Chápu, že asi nemají správci p?íliš ?asu, ale "Mírni", "uklidni se" a "b?ž n?kam s reklamami" mi nep?ijde zrovna motivující k tomu, aby n?kdo skute?n? p?estal se svým chováním. Taky mi to v??i doty?ným p?ijde dost p?ehlíživé a necitlivé, když ?asto ani nev?dí, že ud?lali n?co nevhodného a najednou se na n? sesype z všech stran kupa hnoje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
ZaloĹľen: 16.5.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 2376 BydlištÄ›: Trhové Sviny
|
Zaslal: út březen 08, 2011 12:56 Předmět: |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Lajka napsal: | Jenom tu probíhám, takže se nedivte, že nereaguji na zprávy na Alíku...
Souhlasím s Tebou, Lajko. Chápu, že asi nemají správci p?íliš ?asu, ale "Mírni", "uklidni se" a "b?ž n?kam s reklamami" mi nep?ijde zrovna motivující k tomu, aby n?kdo skute?n? p?estal se svým chováním. Taky mi to v??i doty?ným p?ijde dost p?ehlíživé a necitlivé, když ?asto ani nev?dí, že ud?lali n?co nevhodného a najednou se na n? sesype z všech stran kupa hnoje. |
// Máte pravdu oba dva, pokud n?kdo vloží na n?jaký st?l reklamu(?ekn?me t?eba st?l Jen tak na pokec...), Správce doty?ného napomene, ale sou?asn? s ním daného uživatele napomene i 10 ostatních uživatel?, což není dobré....oni nám Správc?m prost? cht?jí pomoci, ale skute?n? se v tom ?lov?k pak ztrácí.Osobn? také n?kdy tu jednu reklamu p?ehlédnu a ?eším to, až když jsou na stole od daného uživatele t?eba reklamy dv?, záleží to samoz?ejm? na ?asových možnostech a na tom, jestli ostatní uživatelé u stolu tropí neplechu a je tedy t?eba se soust?edit p?edevším na n?.Rozhodn? mi p?ijde p?ehnaný p?ístup n?kterých Správc? stolu, kte?í vyhazují i za jednu reklamu, n?kte?í i bez p?edchozího upozorn?ní.Takový p?ístup má opodstatn?ní pouze v p?ípad?, když uživatel vloží na st?l odkaz na n?jaké nevhodné stránky; pak je dobré spolu s vyhozením daného h?íšníka i st?l vy?istit.Na stole Blogy, bloga?i a bloga?ky jsem na reklamy docela pes, to nepopírám, avšak i tam vyhazuji v?tšinou jen v p?ípad?, že daný uživatel vkládá n?kolik reklam za sebou(nap?íklad p?t reklam) a ned?lá mezi nimi žádné odstupy.Samoz?ejm? p?edtím následuje upozorn?ní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
ZaloĹľen: 3.10.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 661 BydlištÄ›: War4all.com
|
Zaslal: út březen 08, 2011 15:56 Předmět: |
|
|
Tak zrovna Blogarskej stul bych neresil vubec. Vzhledem k tomu, ze tam chodi vetsina lidi prave jenom kvuli tomu, aby si tam hodili odkaz na svuj blog.
K tomu okamzitemu vyhozeni - ano, ja vyhazuju hned a bez upozorneni, kdyz je to neco sprostyho, co tam fakt nepatri, tak klidne za plnej, kdyz jen reklama, tak na projduti, at ma moznost se vratit popr. vysvetlit, kdyz si neda pokoj, tak uz pak ma holt stejnej pocet jako vsici ostatni hrisnici. _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brou?eek
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 15:16 Předmět: Joo... :) |
|
|
Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
ZaloĹľen: 3.10.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 661 BydlištÄ›: War4all.com
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 18:01 Předmět: Re: Joo... :) |
|
|
Brou?eek napsal: | Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS..  | Tadyk se na neco odpovidalo?  _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brou?eek
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 18:36 Předmět: Re: Joo... :) |
|
|
Mateas napsal: | Brou?eek napsal: | Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS..  | Tadyk se na neco odpovidalo?  |
No vlastn? ne.. No tak D?kuju za p?ísp?vky..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xx-Miva-xX
ZaloĹľen: 7.6.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 287 BydlištÄ›: Ne?eknu
|
Zaslal: so březen 19, 2011 19:36 Předmět: Re: Joo... :) |
|
|
Brou?eek napsal: | Mateas napsal: | Brou?eek napsal: | Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS..  | Tadyk se na neco odpovidalo?  |
Snad ses taky p?iu?ila tomu, že bys nem?la pat?it mezi ty, kte?í napomínají jednu osobu za n?jaký proh?ešek, i když nemáš korunku, aby to pak zbyte?n? nevyprovokovalo... >
(Samoz?ejm? v tom p?ípad?, když je tam správce) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brou?eek
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:23 Předmět: Re: Joo... :) |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: | Brou?eek napsal: | Mateas napsal: | Brou?eek napsal: | Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS..  | Tadyk se na neco odpovidalo?  |
Snad ses taky p?iu?ila tomu, že bys nem?la pat?it mezi ty, kte?í napomínají jednu osobu za n?jaký proh?ešek, i když nemáš korunku, aby to pak zbyte?n? nevyprovokovalo... >
(Samoz?ejm? v tom p?ípad?, když je tam správce) |
Mivi?ko.. nestarej se.. kdyby jsi byla ?ast?ji na Alíkovi tak víš že se pár v?cí zm?nilo..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|