|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
Xx-Miva-xX
ZaloĹľen: 7.6.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 287 BydlištÄ›: Ne?eknu
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:19 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
autobus napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by m?l pr?m?rný správce správcovat? |
Marja .. to se nem??í. Každej má jinak ?as. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vypl?ovat necht?l? Já se vašich nápad? d?sím. Tady p?kn? prosím nemáme Alíkem ?ízenou plánovací politiku, o p?tiletkách nemluv?... | Prosím t?,poradil/a bys si mi s tím,když nem?žu na Alíka jak si nestratit pov?st dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pov?st dobrého správce se mnohem snadn?ji dá n?kterými jinými zp?soby, než když sem ?lov?k p?i poruše internetu n?jakou dobu nechodí. |
Dobrou pov?st správce...? Ty...? :X | Ano já,o m? v klubovn? je dobrá pov?st,ale Alexej si myslí že je nejlepší,já mu názor neberu každý ho má jiný |
Ne, Alexej si nemylsí, že je nejlepší, ale jen to, že Ty nejsi nejlepší, což si myslíš zase Ty. Ale dál radiš ?íkat nic nebudu...:-X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
ZaloĹľen: 27.8.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 700
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:32 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
autobus napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by m?l pr?m?rný správce správcovat? |
Marja .. to se nem??í. Každej má jinak ?as. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vypl?ovat necht?l? Já se vašich nápad? d?sím. Tady p?kn? prosím nemáme Alíkem ?ízenou plánovací politiku, o p?tiletkách nemluv?... | Prosím t?,poradil/a bys si mi s tím,když nem?žu na Alíka jak si nestratit pov?st dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pov?st dobrého správce se mnohem snadn?ji dá n?kterými jinými zp?soby, než když sem ?lov?k p?i poruše internetu n?jakou dobu nechodí. |
Dobrou pov?st správce...? Ty...? :X | Ano já,o m? v klubovn? je dobrá pov?st,ale Alexej si myslí že je nejlepší,já mu názor neberu každý ho má jiný |
Závidíš mu, vi?? _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexej
ZaloĹľen: 28.9.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 62 BydlištÄ›: Lázn? Bohdane?
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:36 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
// mladý muži, já si o sob? nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem ?lov?k pokorný ve všem co d?lám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle ?e?i na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním proslun?né ?ervnové dny, d?kuji ... _________________ Objevte v sob? pokerovou hv?zdu. Hrajte na nejv?tší on-line pokerové síti na sv?t?. www.pokerstars.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
ZaloĹľen: 22.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 3756 BydlištÄ›: Ústí nad Labem
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:43 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: |
Ne, Alexej si nemylsí, že je nejlepší, ale jen to, že Ty nejsi nejlepší, což si myslíš zase Ty. Ale dál radiš ?íkat nic nebudu...:-X |
Tak když nic ?íkat nebudeš, tak nic ne?íkej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:44 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Alexej napsal: |
// mladý muži, já si o sob? nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem ?lov?k pokorný ve všem co d?lám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle ?e?i na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním proslun?né ?ervnové dny, d?kuji ... |
U nás práv? po pár hodinách p?estalo lejt. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
ZaloĹľen: 16.5.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 2376 BydlištÄ›: Trhové Sviny
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:45 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Alexej napsal: |
// mladý muži, já si o sob? nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem ?lov?k pokorný ve všem co d?lám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle ?e?i na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním proslun?né ?ervnové dny, d?kuji ... |
//Vida, a u nás pršet za?alo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:57 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Alexej napsal: |
U nás asi p?ed deseti minutama za?lo. _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:57 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na sv?j názor,ne? _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:59 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Hermiona8 napsal: | Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na sv?j názor,ne? |
Já samoz?ejm? taky mám názory, ale jejich ?íkání nedoprovázím dodatkem, že je nebudu ?íkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 19:30 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Hermiona8 napsal: | Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na sv?j názor,ne? |
Já samoz?ejm? taky mám názory, ale jejich ?íkání nedoprovázím dodatkem, že je nebudu ?íkat. |
No a? Tak ?ekla, že je nebude ?íkat, no. To ?íká víc lidí. _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
ZaloĹľen: 26.7.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 14 BydlištÄ›: Javorník
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 19:06 Předmět: Re: Korunka,p?eklepy |
|
|
autobus napsal: | všem se asi stalo že se n?kdy spletl,co ale když n?kdo vyhazuje úmysln? a vymlouvá se na p?eklik?m? se to stalo a já v klubovn? správcuju dloho,ale ob?as mi to ulétne ani to nepost?ehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× |
2×??? Tak to se teda p?kn? pleteš hochu! M? jsi vyhodil nejmí? 5x! xP _________________ Každý ?lov?k je svým zp?sobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krejdom Správce klubovny
ZaloĹľen: 9.2.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 224 BydlištÄ›: Brno
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 15:06 Předmět: |
|
|
Uf. P?eklepy jsou nemilé, zrovna dnes, našt?stí jsem tam nebyla jediná.
Ty dv? kolonky jsou n?jaké podobné. P?íšt? se musím víc soust?edit. Jak se ?íká: "Dvakrát m??, jednou ?ež." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
ZaloĹľen: 3.10.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 661 BydlištÄ›: War4all.com
|
Zaslal: po březen 28, 2011 13:33 Předmět: |
|
|
Krejdom napsal: | Uf. P?eklepy jsou nemilé, zrovna dnes, našt?stí jsem tam nebyla jediná.
Ty dv? kolonky jsou n?jaké podobné. P?íšt? se musím víc soust?edit. Jak se ?íká: "Dvakrát m??, jednou ?ež." |
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 20.7.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 1117 BydlištÄ›: obézní dráha
|
Zaslal: po březen 28, 2011 18:45 Předmět: |
|
|
Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. P?eklepy jsou nemilé, zrovna dnes, našt?stí jsem tam nebyla jediná.
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  | Ono... s dostate?ným množstvím alkoholu v krvi je to vlastn? to samé po?ekadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xx-Miva-xX
ZaloĹľen: 7.6.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 287 BydlištÄ›: Ne?eknu
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 15:39 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. P?eklepy jsou nemilé, zrovna dnes, našt?stí jsem tam nebyla jediná.
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  | Ono... s dostate?ným množstvím alkoholu v krvi je to vlastn? to samé po?ekadlo. |
Lajka mluví z vlastní zkušenosti! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|