Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 15:40 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Ty dvě kolonky jsou nějaké podobné. Příště se musím víc soustředit. Jak se říká: "Dvakrát měř, jednou řež." |
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez | Ono... s dostatečným množstvím alkoholu v krvi je to vlastně to samé pořekadlo. |
Lajka mluví z vlastní zkušenosti! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mateas Správce Alíka
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 9:35 Předmět: |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: | Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Ty dvě kolonky jsou nějaké podobné. Příště se musím víc soustředit. Jak se říká: "Dvakrát měř, jednou řež." |
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez | Ono... s dostatečným množstvím alkoholu v krvi je to vlastně to samé pořekadlo. |
Samozrejme, Lajka je starej notor _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út červen 07, 2011 20:45 Předmět: |
|
|
Mateas napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Samozrejme, Lajka je starej notor | Ano, rika se to. Bobohuzel ma tato teorie podstatnou diru - nepiju, ridim |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út červen 07, 2011 21:32 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Mateas napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Samozrejme, Lajka je starej notor | Ano, rika se to. Bobohuzel ma tato teorie podstatnou diru - nepiju, ridim |
To se povedlo. Vztahují se na Tvé vozidlo nějaká taková pravidla? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st červen 15, 2011 12:31 Předmět: |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | To se povedlo. Vztahují se na Tvé vozidlo nějaká taková pravidla? | Tak o tom mne nikdo neinformoval. Když jsem se Policie ptala, zda mám svítit a jezdit vlevo, tak jen krčili rameny. Ale asi pít nemohu, když nemůžeš ani na kole... |
|
Návrat nahoru |
|
|
VeverkaČiperka23
|
Zaslal: st srpen 15, 2018 10:49 Předmět: .... |
|
|
já jsem Jájá1 dala u stolu U veverky korunku a on mě vyhodil a napsal je divná |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: čt srpen 16, 2018 8:43 Předmět: Re: .... |
|
|
VeverkaČiperka23 napsal: | já jsem Jájá1 dala u stolu U veverky korunku a on mě vyhodil a napsal je divná |
JáJá1 je s největší pravděpodobností čili555, který má blokaci na týden. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|