Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krejdom Správce klubovny
|
Zaslal: ne únor 27, 2011 16:20 Předmět: bAlík - ano či ne? |
|
|
Zajímá mě váš názor. Máte/nemáte, líbí/nelíbí atd.
Já ho nemám a jsem proti tomu, nač nám je, že je někdo u stolu a přitom tam není? A potom ty "nehody" s entrem. Za mě tedy jasné NE. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NČNKK
|
Zaslal: st březen 02, 2011 1:52 Předmět: |
|
|
Zrovna ta možnost být u stolu a nebát se vyhazovu mi přijde praktická, já se totiž často na delší dobu "zamyslím", ale pak se chci zase podívat a akorát mě to zdržuje. Bodíky zadarmo jsou fajn a nemyslím, že je to bůhvíjaký podvod, akorát to šetří těch pět minut, které trvá, než si to naklikáte manuálně. Navíc je za ty bodíky celkem prd. A ty další funkce už si ani pořádně nepamatuju. Vím jen, že mi to místy dost blbnulo a že jsem příliš líný a příliš pohodlný, abych kvůli bAliku přecházel na Chrome, jelikož mně osobně nic zázračného a opravdu užitečného nenabízí. (Dobře odvedená práce a zajímavý nápad to ale každopádně je, navíc pro zpestření jsou třeba ty barvičky docela vtipné. Když jsem to viděl poprvé, zaujalo mě to.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kajik01
Založen: 6.5.2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Chlumec Nad Cidlinou
|
Zaslal: st březen 02, 2011 10:17 Předmět: |
|
|
popravdě balík je na nic krom toho ýe by vás neměl alík vyhodit za neaktivitu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LilianaKamusaki
|
Zaslal: čt září 15, 2011 13:43 Předmět: |
|
|
Já bAlík používám a líbí se mi. Pěkné "udělátko" pro Chrome.  _________________ Je lepší někdy býti chytrým zvířetem, než-li tupým člověkem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|