|
Al�kovo f�rum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 19:59 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: |
J???, kdo to za tebe psal? |
Je a� kuri�zn�, na co v�echno si u�ivatel� st?�uj�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rex96
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 21:59 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�. Ch�pu, �e se s rexem d?sn? miluj�, ale kdy� mi zablokujete Tangerine, �e jsem byla sprost� a byla jsem sprost� s rexem a ona nahl�s� jen m?, to mi nep?ijde f�r. U� si to tam laskav? srovnejte. |
Ano, byli jsme sprost� oba. Ale co mi nejde do hlavy, pro? zmi?uje� m?j nick? To vypad�, �e kdy� je blokl� Tangerine, uspokojilo by T? u� jedin? i bloknut� rexe?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 23:07 Předmět: |
|
|
rex96 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�. Ch�pu, �e se s rexem d?sn? miluj�, ale kdy� mi zablokujete Tangerine, �e jsem byla sprost� a byla jsem sprost� s rexem a ona nahl�s� jen m?, to mi nep?ijde f�r. U� si to tam laskav? srovnejte. |
Ano, byli jsme sprost� oba. Ale co mi nejde do hlavy, pro? zmi?uje� m?j nick? To vypad�, �e kdy� je blokl� Tangerine, uspokojilo by T? u� jedin? i bloknut� rexe?  |
Ne, to je mi fuk, tebe u� stejn? te? nezablokujou. Mn? jde o ten debiln� princip. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:12 Předmět: |
|
|
St?�uju si na Krtka.
Zalo�ili jsme si vlastn� st?l ,,je tak na pokec 2 - n�m odkazy nevad�.", proto�e jsme si cht?li pos�lat odkazy na norm�ln�m pokecu a tam n�s za to vyh�zel. A te? n�m furt u toho stolu oxiduje, p?ich�z� a odch�z�, pak n�s bez upozorn?n� v�ecky vyh�zel, ode�el, a zase se vracel. U� toho m�m dost. Nemohu se na tu p?ezd�vku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, �e aby n?koho vyhazoval na b?h v� jak dlouho proto, �e se bav�me o hlodavc�ch, to je dost na palici. Sed?l tam s n�mi ALX a nevyh�zel n�s, tak�e jsme nic zl�ho ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?n� n�s v�ecky vyh�z�. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:25 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka.
Zalo�ili jsme si vlastn� st?l ,,je tak na pokec 2 - n�m odkazy nevad�.", proto�e jsme si cht?li pos�lat odkazy na norm�ln�m pokecu a tam n�s za to vyh�zel. A te? n�m furt u toho stolu oxiduje, p?ich�z� a odch�z�, pak n�s bez upozorn?n� v�ecky vyh�zel, ode�el, a zase se vracel. U� toho m�m dost. Nemohu se na tu p?ezd�vku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, �e aby n?koho vyhazoval na b?h v� jak dlouho proto, �e se bav�me o hlodavc�ch, to je dost na palici. Sed?l tam s n�mi ALX a nevyh�zel n�s, tak�e jsme nic zl�ho ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?n� n�s v�ecky vyh�z�. |
//Vzhledem k tomu, �e na stole jste zaryt? tvrdili, �e se bav�te o zv�?eti krtkovi a vymluvit jste si to nedali, rovn?� k p?ihl�dnut�m k tomu, �e jsem nebyl sezn�men s touto v?c� od za?�tku a nezn�m v�echny souvislosti, vystupoval jsem zde jen jako o?it� sv?dek a p?�padn� potrest�n� nech�val na t?ch, kte?� o t�to v?ci v?d� mnohem v�ce ne� j�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:30 Předmět: |
|
|
Zalo�ili jsme si vlastn� st?l ,,je tak na pokec 2 - n�m odkazy nevad�.", proto�e jsme si cht?li pos�lat odkazy na norm�ln�m pokecu a tam n�s za to vyh�zel. A te? n�m furt u toho stolu oxiduje, p?ich�z� a odch�z�, pak n�s bez upozorn?n� v�ecky vyh�zel, ode�el, a zase se vracel. U� toho m�m dost. Nemohu se na tu p?ezd�vku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, �e aby n?koho vyhazoval na b?h v� jak dlouho proto, �e se bav�me o hlodavc�ch, to je dost na palici. Sed?l tam s n�mi ALX a nevyh�zel n�s, tak�e jsme nic zl�ho ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?n� n�s v�ecky vyh�z�. |
O hlodavc�ch? Jestli si mysl�, �e slep� pralinky pohybuj�c� se pod zem� jsou hlodavci, tak asi budeme muset kontaktovat tv� u?itele p?�rodopisu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:38 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka.
O hlodavc�ch? Jestli si mysl�, �e slep� pralinky pohybuj�c� se pod zem� jsou hlodavci, tak asi budeme muset kontaktovat tv� u?itele p?�rodopisu. |
Tak�e mu zase projde i tohle jo? Jak si do h�je m?�e na sebe vzt�hnout takov�hle pl�cnut�? Celou dobu se tam bav�me o zv�?atech. A� tam nap�u, �e zelen� Marie b?hala na zahr�dce jenom v plavk�ch, tak n�s Mari taky zablokuje? To je fajn.
+
jak slep� pralinky souvis� s n�m, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat n�s na takovou dobu? Bez upozorn?n�? To, �e m� SK, neznamen�, �e si bude d?lat, co chce. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:40 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka.
Tak�e mu zase projde i tohle jo? Jak si do h�je m?�e na sebe vzt�hnout takov�hle pl�cnut�? Celou dobu se tam bav�me o zv�?atech. A� tam nap�u, �e zelen� Marie b?hala na zahr�dce jenom v plavk�ch, tak n�s Mari taky zablokuje? To je fajn.
+
jak slep� pralinky souvis� s n�m, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat n�s na takovou dobu? Bez upozorn?n�? To, �e m� SK, neznamen�, �e si bude d?lat, co chce. |
Jo, tak pralinka je zv�?e, a m?�e� n�m popsat, jak vypad�? Kolik m� no�i?ek, jakou rychlost� b?h� a jestli se ukl�d� k zimn�mu sp�nku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:42 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka.
+
jak slep� pralinky souvis� s n�m, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat n�s na takovou dobu? Bez upozorn?n�? To, �e m� SK, neznamen�, �e si bude d?lat, co chce. |
A jak s t�m souvis� slep� pralinky, to nev�m, to by sp� m?li vysv?tlit ti, co se o nich bavili a pak tvrdili, �e se bavili jen o hlodavc�ch. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:46 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonat�n napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka.
+
A jak s t�m souvis� slep� pralinky, to nev�m, to by sp� m?li vysv?tlit ti, co se o nich bavili a pak tvrdili, �e se bavili jen o hlodavc�ch. |
j� tu mluv�m o tom, co mohlo souviset s n�m! N� o pralink�ch. Pokud hled� n?co, co souvis� s tebou, tak prosim, ale pokud pralinky nesouvis� s n�m, tak teda nev�m jako, za co n�s vyhodil, a pokud nenap�u jeho p?ezd�vku, tak jak si m?�e v?bec dovolit n�s vyhodit od soukrom�ho stolu a je�t? tam oxiduje?! Zamysli se taky tro�ku. Co m�m do prdele ud?lat pro to, aby jste si uv?domili, �e lidem vad�, �e spr�vci vyhazuj� za cokoliv, co si k sob? vzt�hnou, ale to, �e oni mluv� o n�s a my si to vztahujem a obt?�uje n�s to, to u� v�m je jedno???? Na v�s nem� cenu si st?�ovat, proto�e vy jste ti nejlep��, nej��asn?j��, ve v�em m�te skv?le jasno a na v�e m�te argument. bych v�m p?�la bejt v tom bordelu, kterej d�ky svejm korunk�m nevid�te. J� se odporou?�m. nazdar. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krte?ek11
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 21:00 Předmět: |
|
|
Vys kolikrat uz jsi rekla ze s nama koncis a ze se s nama nebudes bavit?
uz nas nech zit, nikoho nezajimaji tve sproste nadavky na nas
a uz vubec ne bezduvodne obvinovani  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kyn�perk nad Oh?�
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 21:56 Předmět: |
|
|
Ono je n?kde ps�no, �e spr�vci Al�ka ?i klubovny mus� poslat informa?n� dopis, pro? tomu ?i onomu zablokovali vstup do klubovny?
Co se postupu spr�vc? Al�k i klubovny t�?e, doporu?uji p?e?�st si tento ?l�nek. Ka�d� m�me na proh?e�ky a provokace jin� n�hled. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kyn�perk nad Oh?�
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 22:13 Předmět: |
|
|
Tato st�nost je neopr�vn?n�. Vyhazovali hlodavci a pralinky, tak pro? obvi?ovat Krte?ka. Toho jste u stolu jist? nenapadali, �e ne?
A toto ti p?ijde norm�ln�? citace: | A lezen� do zade?ku pedofiln�m pralink�m. A dal�� ur�ky... a nevhodn� odkazy... |
U pokecu2 �lo o velice nechutn� ur�en�. Div�m se, �e ten st?l byl v klubovn? tak dlouho. M�me tu hold nov� Ma�louny. Ach jo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 22:40 Předmět: |
|
|
Nech�pu, jak n?kdo m?�e napsat
citace: | 23.11.2011 20:52:43 A ten st?l pralinky je trochu trapnej, proto�e j� u� rozhodn? Jonat�n nejsem. |
kdy� ten st?l "Pan� Kadrno�kov�, hl�dejte si toho psa!" v?bec nen� o n?m a nem� s n�m nic spole?n�ho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 16:58 Předmět: |
|
|
Voo-Doo-Filinka: vercar00: Blbko! Je��ek ti p?inese bombu!
vercar00: koment�?e a tam si naj�t 2 data 1.veronika rube�ov� 16 prosinec v 17:07 a 2. marta rube�ov� 16 prosinec v 18:53)PROS�M,Z�TRA SOUT?� KON?�!!
// Byla SS. Ch�pu, �e jste zaujat�, ale zamyslete se nad t�m.  _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|