Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vitcong Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 11:02 Předmět: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
|
Návrat nahoru |
|
|
Daller Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 17:28 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
a kdepak ten sraz plánuješ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 0:45 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Daller napsal: | Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
Imho by možná Vitcong mohl dostat přístup kompletní, alespoň třeba na čtení, i když si nejsem jist, jestli to tak jde... _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Daller Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 13:05 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Filiposs napsal: | Daller napsal: | Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
Imho by možná Vitcong mohl dostat přístup kompletní, alespoň třeba na čtení, i když si nejsem jist, jestli to tak jde... |
Mě je to fuk .. jen tam moc informací o tom jak se dělá sraz zatím nenajde |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 20:08 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
Já teda žádnej sraz nikdy nepořádal, ale nemyslím si, že k tomu je potřeba nějaký zvláštní vzdělání.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 20:55 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
Já teda žádnej sraz nikdy nepořádal, ale nemyslím si, že k tomu je potřeba nějaký zvláštní vzdělání.. |
A diplom z UK... _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vitcong Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 16:41 Předmět: Re: Sekce "Pro supervizory Alika" |
|
|
Filiposs napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Vitcong napsal: | Co se v této sekci řeší? A nemohli by jste mi umožnit přístup do sekce "Ostatní"? Já jakožto pořadatel "možnásrazu" bych tam našel nějaké infromace o tom jak se takový sraz pořádá? A třeba jenom omezeně já bych si ty informace překopčil do PC |
A diplom z UK... |
No teď už se ten sraz bude stejně konat za 2 dny takže je ten přístup už zbytečný |
|
Návrat nahoru |
|
|
resurrection
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 16:41 Předmět: |
|
|
koukam ohleduplnost a spoluprace je tu na prvnim miste |
|
Návrat nahoru |
|
|
MoOnShiNe
Založen: 24.10.2008 Příspěvky: 32 Bydliště: Podivín a máme krásný kostel :P
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 13:50 Předmět: |
|
|
a porad ste nezminili kde ten sraz byl nebo mozna spatne ctu us sem stara...nedivila bych se |
|
Návrat nahoru |
|
|
|