Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 7:54 Předmět: Vzhled vizitky |
|
|
Takový dotaz, co by jste řekli an to, kdebych změnil úplně celý vzhled své vizitky? Tudíš by tam nezůstalo nic původní? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 12:27 Předmět: Re: Vzhled vizitky |
|
|
ahojky009 napsal: | Takový dotaz, co by jste řekli an to, kdebych změnil úplně celý vzhled své vizitky? Tudíš by tam nezůstalo nic původní? |
Teď ta Tvoje vizitka taky nevypadá zrovna typicky.. Trošku to rozveď, docela by mě zajímalo, jak ji chceš změnit.. Ale jinak si se svoji vizitkou můžeš dělat pochopitelně co chceš, dokud nenarušíš fungování prohlížeče uživatelů nebo bezpečnost Alíka nebo tak.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 15:22 Předmět: Re: Vzhled vizitky |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Takový dotaz, co by jste řekli an to, kdebych změnil úplně celý vzhled své vizitky? Tudíš by tam nezůstalo nic původní? |
Teď ta Tvoje vizitka taky nevypadá zrovna typicky.. Trošku to rozveď, docela by mě zajímalo, jak ji chceš změnit.. Ale jinak si se svoji vizitkou můžeš dělat pochopitelně co chceš, dokud nenarušíš fungování prohlížeče uživatelů nebo bezpečnost Alíka nebo tak.. |
No, myslím, že se pobavíš. Snažím se to udělat trochu dětsky a už jsem začal kreslit v corelu. Bude to zajímavé, hlavně je předemnou problém s velikostí grafiky, chci to udělat z celkem velkého počtu grafických prvků. A s prohlížečem bych si nelámal hlavu. Pokusím se vymyslet systém, který určí hodnoty CSS stylů pro daný prohlížeč, snad se mi ho podaří nějak detekovat. V PHP to myslím nějak jde.
A musí to jít, když už jsem si udělal ocharu proti kopírování vizitky |
|
Návrat nahoru |
|
|
MoOnShiNe
Založen: 24.10.2008 Příspěvky: 32 Bydliště: Podivín a máme krásný kostel :P
|
Zaslal: so říjen 25, 2008 8:01 Předmět: |
|
|
huh? česky by to nešlo? |