|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
Arelin
ZaloĹľen: 20.7.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 445 BydlištÄ›: U Alíka.
|
Zaslal: st leden 07, 2009 16:32 PĹ™edmÄ›t: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem?  | s jakým ? co s ním ? xD |
Mrzí mne, že toto fórum je využíváno takto hloup?. Téma zní snad jasn?. Tudíž nepovažuji za d?ležité tuto ?ást fóra sledovat a rozklikávat takovéto hlouposti. Bohužel, t?žko budu reagovat, až bude mít n?kdo SKUTE?NÝ problém.
Myslím, že ob?as n?kdo napíše hloupost. Když pak na tuto hloupost další v podobné duchu reagují, možná to n?komu p?ijde zábavné. Mn? nikoliv. Považuji to za ztrátu ?asu t?ch, kte?í toto fórum sledují.
D?kuji za pochopení zvláš? t?m, kte?í budou využívat fórum k tomu, k ?emu je skute?n? ur?eno. | Rozumím a omlouvám se. _________________ N?kte?í lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. N?kte?í z?stanou jen chvíli a navždy zm?ní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
ZaloĹľen: 27.8.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 700
|
Zaslal: st leden 07, 2009 16:49 PĹ™edmÄ›t: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem?  | s jakým ? co s ním ? xD |
Mrzí mne, že toto fórum je využíváno takto hloup?. Téma zní snad jasn?. Tudíž nepovažuji za d?ležité tuto ?ást fóra sledovat a rozklikávat takovéto hlouposti. Bohužel, t?žko budu reagovat, až bude mít n?kdo SKUTE?NÝ problém.
Myslím, že ob?as n?kdo napíše hloupost. Když pak na tuto hloupost další v podobné duchu reagují, možná to n?komu p?ijde zábavné. Mn? nikoliv. Považuji to za ztrátu ?asu t?ch, kte?í toto fórum sledují.
D?kuji za pochopení zvláš? t?m, kte?í budou využívat fórum k tomu, k ?emu je skute?n? ur?eno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radka Páleníková
ZaloĹľen: 3.11.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 261 BydlištÄ›: Praha
|
Zaslal: ÄŤt leden 08, 2009 15:18 PĹ™edmÄ›t: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Hermiona8 napsal: | Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem?  | s jakým ? co s ním ? xD |
D?kuji za pochopení zvláš? t?m, kte?í budou využívat fórum k tomu, k ?emu je skute?n? ur?eno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. |
Super, tak to mám radost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
ZaloĹľen: 27.8.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 700
|
Zaslal: ÄŤt leden 08, 2009 16:10 PĹ™edmÄ›t: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Radka Páleníková napsal: | Hermiona8 napsal: | Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem?  | s jakým ? co s ním ? xD |
D?kuji za pochopení zvláš? t?m, kte?í budou využívat fórum k tomu, k ?emu je skute?n? ur?eno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. |
Super, tak to mám radost. | Tak to jsme rády. _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
ZaloĹľen: 3.10.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 661 BydlištÄ›: War4all.com
|
Zaslal: út květen 13, 2014 20:05 Předmět: |
|
|
Chtel bych si stezovat na Teferiho, neb se chtel verejne popravit lanem a myslim, ze takova vec moc na alika nepatri! A jeste, pekne prosim, po mne chtel, abych mu uvazal na lano maslicku, to uz je vylozene vrchol drzosti! Snad jako kdyby nemel ruce a neumel uvazat maslu! Jsem pohorsem a sve imaginarni deti sem vubec nepustim!  _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xx-Miva-xX
ZaloĹľen: 7.6.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 287 BydlištÄ›: Ne?eknu
|
Zaslal: út květen 13, 2014 21:56 Předmět: |
|
|
Mateas napsal: | Chtel bych si stezovat na Teferiho, neb se chtel verejne popravit lanem a myslim, ze takova vec moc na alika nepatri! A jeste, pekne prosim, po mne chtel, abych mu uvazal na lano maslicku, to uz je vylozene vrchol drzosti! Snad jako kdyby nemel ruce a neumel uvazat maslu! Jsem pohorsem a sve imaginarni deti sem vubec nepustim!  |
P?idávám se! Je drzý, vyhrožuje mi, je moc vysoký a vysmívá se malým...! _________________ Iff |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|