Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 16:48 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Arelin napsal: | Prosím pište si to jinam a nebo nepište vůbec,díky. |
Všimni si, kdo všechno v tom Tebou citovaném stromu visí. (o::o) |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Arelin
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 17:02 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Arelin napsal: | Prosím pište si to jinam a nebo nepište vůbec,díky. |
Všimni si, kdo všechno v tom Tebou citovaném stromu visí. (o::o) | To bylo dřív,ale Radce se to nelíbí :) _________________ Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
Anežak
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 22:26 Předmět: |
|
|
Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" :) _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
KEDAR
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 15:33 Předmět: |
|
|
Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" :) |
Jo, a já jsem stará Bedla obecná kterou dělal liposukci Dr. Šnek a nepodelose mu si plně desinficovat zuby(řečeno ironicky)Ty a zkroumpovaná, to je jako když řekneš, že slunce vezmeš do ruky a druhou si podáš Jupitery i se všemi jeho měsíci. _________________ Vivre et laisser vivre |
|
Návrat nahoru |
|
Danny
|
Zaslal: st únor 25, 2009 16:50 Předmět: |
|
|
KEDAR napsal: | Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Jo, a já jsem stará Bedla obecná kterou dělal liposukci Dr. Šnek a nepodelose mu si plně desinficovat zuby(řečeno ironicky)Ty a zkroumpovaná, to je jako když řekneš, že slunce vezmeš do ruky a druhou si podáš Jupitery i se všemi jeho měsíci. | ? to je vskutku zvláštní diskuze.. |
|
Návrat nahoru |
|
2Legolas2
|
Zaslal: so únor 28, 2009 0:29 Předmět: |
|
|
Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Hrozně by mě zajímalo, jaký má tohle smysl. |
|
Návrat nahoru |
|
Anežak
|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:43 Předmět: |
|
|
2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Asi takový, jakým je to napsané. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
2Legolas2
|
Zaslal: st březen 04, 2009 22:14 Předmět: |
|
|
Anežak napsal: | 2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Asi takový, jakým je to napsané. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Úrážení sebe sama jen tak má nějaký smysl? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Anežak
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 20:02 Předmět: |
|
|
2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | 2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Úrážení sebe sama jen tak má nějaký smysl? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Nevím, možná jo. Ale neberu to jako urážku. _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
2Legolas2
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 10:03 Předmět: |
|
|
Anežak napsal: | 2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | 2Legolas2 napsal: | Anežak napsal: | Já nejsem super, já jsem ,,zkorumpovaná a zlá" ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Nevím, možná jo. Ale neberu to jako urážku. |
Aspoň, že tak. ) |
|
Návrat nahoru |
|
Jonatán
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 11:35 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale já nejsem super... já jsem nejlepší ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
No tak jo no jste všichni nejlepčí!! :-*** |
Ale to pak Tef nebude originální.![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Já jsem i tak ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Teda Teferi, ty máš ale sakra vysoký sebevědomí ! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Teferi Správce ve výslužbě
|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:31 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Jonatán napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale to pak Tef nebude originální.![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Teda Teferi, ty máš ale sakra vysoký sebevědomí ! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Mno, jak kdy
Není v názvu tématu chyba? Místo: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! By tam mělo být: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělali!! ne? _________________ iAlík.blog.cz! |
|
Návrat nahoru |
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:38 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Teferi napsal: | Jonatán napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Mno, jak kdy
Není v názvu tématu chyba? Místo: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! By tam mělo být: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělali!! ne? |
Taky už mě to napadlo. Ale taky je možné, že zakladatelka tématu to psala jen za uživatelky. |
|
Návrat nahoru |
|
Jonatán
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 16:25 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Pralinka2 napsal: | Teferi napsal: | Jonatán napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Mno, jak kdy
Není v názvu tématu chyba? Místo: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! By tam mělo být: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělali!! ne? |
Taky už mě to napadlo. Ale taky je možné, že zakladatelka tématu to psala jen za uživatelky. |
To je diskriminace mužského pohlaví a to se mi vůůůbec nelíbí ![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Hermiona8
|
Zaslal: so březen 07, 2009 16:51 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Jonatán napsal: |
To je diskriminace mužského pohlaví a to se mi vůůůbec nelíbí ![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif) |
Zato mě ano.. A když se to líbí mě, musí se to tak nechat. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|