Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jonatán
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 12:26 Předmět: Nástěnka na vizitce ... |
|
|
Tohle je čistě jenom nápad ... Možná by vypadalo třeba zajímavě, (kdyby to šlo nějak udělat, nejsem programátor, nevím co jde a co ne) kdyby se ke každé vizitce dala udělat i nástěnka, kam by kamarádi mohli chodit a tomu dotyčnému dát nějaký příspěvek, já nevím ... třeba jaký je to kamarád a tak, něco jako je na lide.cz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 18:42 Předmět: Re: Nástěnka na vizitce ... |
|
|
Jonatán napsal: | Tohle je čistě jenom nápad ... Možná by vypadalo třeba zajímavě, (kdyby to šlo nějak udělat, nejsem programátor, nevím co jde a co ne) kdyby se ke každé vizitce dala udělat i nástěnka, kam by kamarádi mohli chodit a tomu dotyčnému dát nějaký příspěvek, já nevím ... třeba jaký je to kamarád a tak, něco jako je na lide.cz. |
Commenty už jsem jednou navrhovala.... _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:09 Předmět: |
|
|
Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:25 Předmět: Re: Nástěnka na vizitce ... |
|
|
Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Tohle je čistě jenom nápad ... Možná by vypadalo třeba zajímavě, (kdyby to šlo nějak udělat, nejsem programátor, nevím co jde a co ne) kdyby se ke každé vizitce dala udělat i nástěnka, kam by kamarádi mohli chodit a tomu dotyčnému dát nějaký příspěvek, já nevím ... třeba jaký je to kamarád a tak, něco jako je na lide.cz. |
Commenty už jsem jednou navrhovala.... |
No joo tak promiň no ... sem to asi přehlídla ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:26 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
Jak jako "na sraz nebo nahoru do správcovské sekce" ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:32 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Lajka napsal: | Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
Tož to je těžké.. teď si uvědomuji, že zde fatálně chybí sekce pro návrhy nekorunkovaných Alíkovců.. Pojmem "Nahoru" jsem myslela do míst, kam přístup nemáš a občas tam ze zelených i někdo zajde, "na sraz" zase naše každonedělní rokování, kam se ale taky veřejnost nedostane. Tohle chce dořešit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 21:53 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Jonatán napsal: | Lajka napsal: | Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
Tož to je těžké.. teď si uvědomuji, že zde fatálně chybí sekce pro návrhy nekorunkovaných Alíkovců.. Pojmem "Nahoru" jsem myslela do míst, kam přístup nemáš a občas tam ze zelených i někdo zajde, "na sraz" zase naše každonedělní rokování, kam se ale taky veřejnost nedostane. Tohle chce dořešit. |
A jak to chceš dořešit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po březen 16, 2009 16:46 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Lajka napsal: | Jonatán napsal: | Lajka napsal: | Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
A jak to chceš dořešit? |
To nevím, přiznávám se dobrovolně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: út březen 17, 2009 16:12 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Jonatán napsal: | Lajka napsal: | Tohle by spíš patřilo na sraz nebo nahoru do správcovské sekce, ne?) Nevím, zda to tu vůůbec někdo čte.. |
Jo aháááá, takhle ... No ale to je jedno, jenom mi šlo o ten nápad s tou nástěnkou ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|