Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jonatn
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 12:26 Předmět: Nst?nka na vizitce ... |
|
|
Tohle je ?ist? jenom npad ... Mon by vypadalo t?eba zajmav?, (kdyby to lo n?jak ud?lat, nejsem programtor, nevm co jde a co ne) kdyby se ke kad vizitce dala ud?lat i nst?nka, kam by kamardi mohli chodit a tomu doty?nmu dt n?jak p?sp?vek, j nevm ... t?eba jak je to kamard a tak, n?co jako je na lide.cz.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 18:42 Předmět: Re: Nst?nka na vizitce ... |
|
|
Jonatn napsal: | Tohle je ?ist? jenom npad ... Mon by vypadalo t?eba zajmav?, (kdyby to lo n?jak ud?lat, nejsem programtor, nevm co jde a co ne) kdyby se ke kad vizitce dala ud?lat i nst?nka, kam by kamardi mohli chodit a tomu doty?nmu dt n?jak p?sp?vek, j nevm ... t?eba jak je to kamard a tak, n?co jako je na lide.cz.  |
Commenty u jsem jednou navrhovala.... _________________ Kdy mte n? na krku, nem?li by jste nev??cn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Sprvce ve vslub?
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:09 Předmět: |
|
|
Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatn
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:25 Předmět: Re: Nst?nka na vizitce ... |
|
|
Hermiona8 napsal: | Jonatn napsal: | Tohle je ?ist? jenom npad ... Mon by vypadalo t?eba zajmav?, (kdyby to lo n?jak ud?lat, nejsem programtor, nevm co jde a co ne) kdyby se ke kad vizitce dala ud?lat i nst?nka, kam by kamardi mohli chodit a tomu doty?nmu dt n?jak p?sp?vek, j nevm ... t?eba jak je to kamard a tak, n?co jako je na lide.cz.  |
Commenty u jsem jednou navrhovala.... |
No joo tak promi? no ... sem to asi p?ehldla ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatn
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:26 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
Jak jako "na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce" ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Sprvce ve vslub?
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 19:32 Předmět: |
|
|
Jonatn napsal: | Lajka napsal: | Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
To to je t?k.. te? si uv?domuji, e zde fatln? chyb sekce pro nvrhy nekorunkovanch Alkovc?.. Pojmem "Nahoru" jsem myslela do mst, kam p?stup nem a ob?as tam ze zelench i n?kdo zajde, "na sraz" zase nae kadoned?ln rokovn, kam se ale taky ve?ejnost nedostane. Tohle chce do?eit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Sprvce Alka
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 21:53 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Jonatn napsal: | Lajka napsal: | Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
To to je t?k.. te? si uv?domuji, e zde fatln? chyb sekce pro nvrhy nekorunkovanch Alkovc?.. Pojmem "Nahoru" jsem myslela do mst, kam p?stup nem a ob?as tam ze zelench i n?kdo zajde, "na sraz" zase nae kadoned?ln rokovn, kam se ale taky ve?ejnost nedostane. Tohle chce do?eit. |
A jak to chce do?eit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Sprvce ve vslub?
|
Zaslal: po březen 16, 2009 16:46 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Lajka napsal: | Jonatn napsal: | Lajka napsal: | Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
A jak to chce do?eit? |
To nevm, p?iznvm se dobrovoln?. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatn
|
Zaslal: út březen 17, 2009 16:12 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Jonatn napsal: | Lajka napsal: | Tohle by sp pat?ilo na sraz nebo nahoru do sprvcovsk sekce, ne? ) Nevm, zda to tu v??bec n?kdo ?te.. |
Jo ah, takhle ... No ale to je jedno, jenom mi lo o ten npad s tou nst?nkou ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|