|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
ahojky009 AnonymnĂ
|
Zaslal: po Ĺ™Ăjen 02, 2006 16:24 PĹ™edmÄ›t: A co n?jaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Ahojky,
jak to je s e-mailem alik@alik.cz? Mám takový pocit, že za ním sedí asi ne moc ochotný, ?i ?asumající ?lové?ek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 23.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 565
|
Zaslal: po Ĺ™Ăjen 02, 2006 18:03 PĹ™edmÄ›t: Re: A co n?jaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
ahojky009 napsal: | Ahojky,
jak to je s e-mailem alik@alik.cz? Mám takový pocit, že za ním sedí asi ne moc ochotný, ?i ?asumající ?lové?ek |
Na tuhle adresu dle mého názoru chodí p?íliš mnoho mail?, aby na ní onen ?loví?ek (?i ?loví?ci? Kdo ví.. )mohl odpovídat.. V?bec nejlepší ?ešení je poslat všechno, co chceš sm??ovat Alíkovi n?kterému ze správc? nebo to t?eba napsat p?ímo na tohle fórum.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ahojky009 AnonymnĂ
|
Zaslal: po Ĺ™Ăjen 02, 2006 18:55 PĹ™edmÄ›t: Re: A co n?jaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Ahojky,
Na tuhle adresu dle mého názoru chodí p?íliš mnoho mail?, aby na ní onen ?loví?ek (?i ?loví?ci? Kdo ví.. )mohl odpovídat.. V?bec nejlepší ?ešení je poslat všechno, co chceš sm??ovat Alíkovi n?kterému ze správc? nebo to t?eba napsat p?ímo na tohle fórum.. |
Jo, taky m? to napadlo, ale to je t?žké, když jsem na fórum narazil až dnes a mail už je odeslaný n?jaký ten pátek. Stejn? to byla blbost. Možná ho n?kde vyhrabu ze záloh a p?ekop?ím ho sem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filiposs Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 22.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 192 BydlištÄ›: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: Ăşt Ĺ™Ăjen 03, 2006 15:45 PĹ™edmÄ›t: Re: A co n?jaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Psát na alik@alik.cz je fakt tak trochu ztráta času. _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AnonymnĂ
|
Zaslal: Ăşt Ĺ™Ăjen 03, 2006 18:21 PĹ™edmÄ›t: Re: A co n?jaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Filiposs napsal: | Psát na alik@alik.cz je fakt tak trochu ztráta ?asu. |
Jo, tak jsme si všiml  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ahojky009 AnonymnĂ
|
Zaslal: so leden 27, 2007 19:08 PĹ™edmÄ›t: ukládání obrázk? |
|
|
Ahoj, mám na srdci 2 v?ci.
Jednou z nich je ta, že se mi neda?í nahrát obrázek na vizitku. Nechi to obcházet. Hlásí se chyba nesprávného typu obrázku. Ale já ho do JPEG ukládám. Správce webu by si mohl uv?domit jednu smutnou skute?nost, že JPEG m?že mít více MIME typ?.
.jpeg - Mime: image/jpeg
.jpeg - Mime: image/pjpeg
.jpg - Mime: image/jpeg
.jpg - Mime: image/pjpeg
na této kompresi existuje i jpc a podobn?, ale to ne?eším. Podle m? je problém v tom, že script kontroluje MIME jen na image/jpeg. Což m? celkem mrzí, taková drobnost a postupem ?asu za?ne vadit více a více uživatel?.
Vím, asi s tím nic neud?láte, a psát spole?nosti vlastnící web se asi nevyplatí.
Druhá mali?kost spo?ívá v odstran?ní mého tématu "Vzhled vizitky". Je to tu k ni?emu. Dík Petr alias ahojky009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužb?
ZaloĹľen: 23.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 565
|
Zaslal: so leden 27, 2007 21:26 PĹ™edmÄ›t: Re: ukládání obrázk? |
|
|
ahojky009 napsal: | Ahoj, mám na srdci 2 v?ci.
Jednou z nich je ta, že se mi neda?í nahrát obrázek na vizitku. Nechi to obcházet. Hlásí se chyba nesprávného typu obrázku. Ale já ho do JPEG ukládám. Správce webu by si mohl uv?domit jednu smutnou skute?nost, že JPEG m?že mít více MIME typ?.
na této kompresi existuje i jpc a podobn?, ale to ne?eším. Podle m? je problém v tom, že script kontroluje MIME jen na image/jpeg. Což m? celkem mrzí, taková drobnost a postupem ?asu za?ne vadit více a více uživatel?.
Vím, asi s tím nic neud?láte, a psát spole?nosti vlastnící web se asi nevyplatí.
Druhá mali?kost spo?ívá v odstran?ní mého tématu "Vzhled vizitky". Je to tu k ni?emu. Dík Petr alias ahojky009 |
Dob?e, tak tohle jsem v?bec nepochopil.. Ale je fakt, že mn? to n?který obrázky taky vzít necht?lo.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ahojky009 AnonymnĂ
|
Zaslal: Ăşt Ăşnor 27, 2007 15:36 PĹ™edmÄ›t: Re: ukládání obrázk? |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Ahoj, mám na srdci 2 v?ci.
Dob?e, tak tohle jsem v?bec nepochopil.. Ale je fakt, že mn? to n?který obrázky taky vzít necht?lo.. |
No, nemusíš to chápat, také jsem m?l problém p?ijít na podstatu. ale už mi m?j script bere snad všechny mutace JPEG formátu. Snad jich neexistuje víc, asi bym? kleplo. Pro? jich tolik v?bec vyvýjejí, na pohled mají stejné velikosti i kvality výstupních soubor?. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|