Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 7:54 Předmět: Vzhled vizitky |
|
|
Takov dotaz, co by jste ?ekli an to, kdebych zm?nil pln? cel vzhled sv vizitky? Tud by tam nez?stalo nic p?vodn?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pes_z_Petipes Sprvce ve vslub?
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 12:27 Předmět: Re: Vzhled vizitky |
|
|
ahojky009 napsal: | Takov dotaz, co by jste ?ekli an to, kdebych zm?nil pln? cel vzhled sv vizitky? Tud by tam nez?stalo nic p?vodn?  |
Te? ta Tvoje vizitka taky nevypad zrovna typicky.. Troku to rozve?, docela by m? zajmalo, jak ji chce zm?nit.. Ale jinak si se svoji vizitkou m?e d?lat pochopiteln? co chce, dokud nenaru fungovn prohle?e uivatel? nebo bezpe?nost Alka nebo tak.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 15:22 Předmět: Re: Vzhled vizitky |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Takov dotaz, co by jste ?ekli an to, kdebych zm?nil pln? cel vzhled sv vizitky? Tud by tam nez?stalo nic p?vodn?  |
Te? ta Tvoje vizitka taky nevypad zrovna typicky.. Troku to rozve?, docela by m? zajmalo, jak ji chce zm?nit.. Ale jinak si se svoji vizitkou m?e d?lat pochopiteln? co chce, dokud nenaru fungovn prohle?e uivatel? nebo bezpe?nost Alka nebo tak.. |
No, myslm, e se pobav. Snam se to ud?lat trochu d?tsky a u jsem za?al kreslit v corelu. Bude to zajmav, hlavn? je p?edemnou problm s velikost grafiky, chci to ud?lat z celkem velkho po?tu grafickch prvk?. A s prohle?em bych si nelmal hlavu. Pokusm se vymyslet systm, kter ur? hodnoty CSS styl? pro dan prohle?, snad se mi ho poda? n?jak detekovat. V PHP to myslm n?jak jde.
A mus to jt, kdy u jsem si ud?lal ocharu proti koprovn vizitky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MoOnShiNe
Založen: 24.10.2008 Příspěvky: 32 Bydliště: Podivn a mme krsn kostel :P
|
Zaslal: so říjen 25, 2008 8:01 Předmět: |
|
|
huh? ?esky by to nelo? |