Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
daddyy Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út březen 28, 2006 14:57 Předmět: Stiznosti |
|
|
Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
1. Nebereme stiznosti typu - on me vyhodil za to ze jsem zalozil nastenku se slovy a spojenim sex, udelat, jak to chces, apod.
2. Na to ze jsme vam nekde smazali ci odstranili nastenku s obdobnym spojenim slov jako je v bode c. 1.
....
pokracovani priste  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út březen 28, 2006 16:39 Předmět: |
|
|
To znamená, že už jsi někde zveřejnil odkaz na tohle fórum? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út březen 28, 2006 19:51 Předmět: |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | To znamená, že už jsi někde zveřejnil odkaz na tohle fórum? |
prozatim ne ale koukam ze se tu hlasi nejaci uzivatele ktere neznam a nezadaji o autorizaci do administratorske sekce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: po duben 03, 2006 14:48 Předmět: |
|
|
Imho se nejedná o uživatele Alíka...  _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po duben 03, 2006 15:47 Předmět: |
|
|
Filiposs napsal: | Imho se nejedná o uživatele Alíka...  |
a o koho jineho?
roboti to pochybuji ... a kdo jinej by zjistil o tomto foru nez od nas jako ti co sem chodi, jelikoz pochybuji ze by tato stranka vylezla v googlu jako jedna s prvnich.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: po duben 03, 2006 17:05 Předmět: |
|
|
Řekl bych, že se prostě jedná o někoho, kdo sem zavítal náhodou  _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bílý-pegas Anonymní
|
Zaslal: po duben 17, 2006 17:57 Předmět: stížnost na psa z pětipsa |
|
|
tak ppsisko mám důkazy na to že jsi mi něco dovolili a kvůli tomu mě zase vyhazuješ proč? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daller Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: po červen 26, 2006 14:41 Předmět: Dotaz :) |
|
|
Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so červenec 22, 2006 17:20 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Daller napsal: | Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
Ne..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 14:35 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
Ne..  |
Já už jsem do jedné nástěnky na Alíku odkaz dal, ale jak vidno, s nulovým efektem. Asi ho dám ještě někdy a někam, ale obávám se, že desetinásobek nuly taky nebude moc... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 15:47 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pralinka2 napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
Ne..  |
Já už jsem do jedné nástěnky na Alíku odkaz dal, ale jak vidno, s nulovým efektem. Asi ho dám ještě někdy a někam, ale obávám se, že desetinásobek nuly taky nebude moc... |
hehe .. ale aspoň je zde klid .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 16:33 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Daller napsal: | Pralinka2 napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
Ne..  |
No já bych myslel, že by bylo lepší, kdyby měli šanci psát i tady, protože když to píšou do pošty, tak buď otravujou stejnou věcí deset lidí, nebo nedostanou odpověď proto, že někdo je zrovna na dovolené. Takže tady by mohli mít šanci na další variantu kontaktu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 16:36 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pralinka2 napsal: | Daller napsal: | Pralinka2 napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Tak co, proběhne nějaké zveřejnění nebo ne?  |
Ne..  |
No já bych myslel, že by bylo lepší, kdyby měli šanci psát i tady, protože když to píšou do pošty, tak buď otravujou stejnou věcí deset lidí, nebo nedostanou odpověď proto, že někdo je zrovna na dovolené. Takže tady by mohli mít šanci na další variantu kontaktu. |
To je sice pravda, ale trošku se bojím toho že se to nekontrolovatelně rozšíří a bude sem psat moc lidí .. Má to svoje + i - no .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 9:49 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Daller napsal: | Pralinka2 napsal: |
To je sice pravda, ale trošku se bojím toho že se to nekontrolovatelně rozšíří a bude sem psat moc lidí .. Má to svoje + i - no .. |
Radši bych byl, kdyby skutečně psali sem, než abych ztrácel čas odpovídáním na poštu, kterou už vyřešil někdo jinej.. Každopádně pro Alíkovce je určitě pohodlnější prostě napsat dopis, než klikat na úplně jinou stránku.. Ale ty mnohonásobný dopisy mě skutečně vaděj.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 12:25 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Pralinka2 napsal: |
Radši bych byl, kdyby skutečně psali sem, než abych ztrácel čas odpovídáním na poštu, kterou už vyřešil někdo jinej.. Každopádně pro Alíkovce je určitě pohodlnější prostě napsat dopis, než klikat na úplně jinou stránku.. Ale ty mnohonásobný dopisy mě skutečně vaděj.. |
Tak jsem zaspamoval pár nástěnek o správcích a o cenzuře příspěvkem s odkazem na tohle DF, tak jsem zvědav. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|