Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vitcong Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 18:07 Předmět: Stížnost |
|
|
Já bych si chtěl stěžovat na supervizora jménem pes_z_pětipes, učí mě sprosťárny |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 13:51 Předmět: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 16:03 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Za komunistů by tě za vyjadřování vlastního názoru zavřeli, až bys byl černej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 16:16 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Za komunistů by tě za vyjadřování vlastního názoru zavřeli, až bys byl černej. |
Za komunistů bych byl předseda strany |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 17:22 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
A dopadl bys jako Rudolf Slánský. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 17:57 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Jo to bylo od komančů hnusný co mu provedli, a on se přitom tak snažil... |
|
Návrat nahoru |
|
|
DaTa
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 17:29 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Jo to bylo od komančů hnusný co mu provedli, a on se přitom tak snažil... | co mu provedli? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 3:02 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
DaTa napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Jo to bylo od komančů hnusný co mu provedli, a on se přitom tak snažil... | co mu provedli? |
Popravili ho. _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 9:22 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Filiposs napsal: | DaTa napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Popravili ho. |
Jo |
|
Návrat nahoru |
|
|
zastupce.Gasin Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 16:51 Předmět: Registrace |
|
|
Ta registrace do vašeho fóra mi nejde,řekněte mi jak ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
zastupce.Gasin Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 16:53 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
Vitcong napsal: | Filiposs napsal: | DaTa napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Popravili ho. |
Jo |
Však jo [/quote] |
|
Návrat nahoru |
|
|
PetraG
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 9:15 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na mojí stížnost? |
|
|
zastupce.Gasin napsal: | Vitcong napsal: | Filiposs napsal: | DaTa napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace mě a mého názoru, komunisti by Vás hnali |
Popravili ho. |
Jo |
Však jo | [/quote]
chudak:o) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Teferi Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út leden 01, 2008 14:08 Předmět: Re: Stížnost |
|
|
Vitcong napsal: | Já bych si chtěl stěžovat na supervizora jménem pes_z_pětipes, učí mě sprosťárny |
říká ten pravej _________________ iAlík.blog.cz! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lexie_Malfoy
|
Zaslal: st březen 05, 2008 17:08 Předmět: Re: Stížnost |
|
|
Vitcong napsal: | Já bych si chtěl stěžovat na supervizora jménem pes_z_pětipes, učí mě sprosťárny |
A máš důkaz? _________________ Slza je jen světlo hvězd – svítí jasně, pomalu hasne a ty víš, že přijde trest za souhvězdí tak zmateně krásné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
resurrection
|
Zaslal: po srpen 18, 2008 21:19 Předmět: |
|
|
jaj tady se spis podavaji lekce dejepisu ne? |
|
Návrat nahoru |