Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mmííššaa
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 17:12 Předmět: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!!! |
|
|
Všichni jste super!!! :-* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teferi Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 18:16 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale já nejsem super... já jsem nejlepší  _________________ iAlík.blog.cz! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mmííššaa
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 19:54 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale já nejsem super... já jsem nejlepší  |
No tak jo no jste všichni nejlepčí!! :-*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
2Legolas2
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 15:04 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Fákt?! To jsou mi novinky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 16:43 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale to pak Tef nebude originální. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teferi Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 17:19 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale to pak Tef nebude originální. |
Já jsem i tak  _________________ iAlík.blog.cz! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bílý-pegas
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 20:21 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
Achm, ještě jsem tady JÁ  _________________ Podpis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arelin
|
Zaslal: so leden 03, 2009 14:31 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
Achm, ještě jsem tady JÁ  | kde ? xD _________________ Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bílý-pegas
|
Zaslal: so leden 03, 2009 20:39 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
Achm, ještě jsem tady JÁ  | kde ? xD |
Hm, pořiď si silnější dioptrie  _________________ Podpis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arelin
|
Zaslal: so leden 03, 2009 22:31 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
Hm, pořiď si silnější dioptrie  | Tk mi je kup x) _________________ Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 11:33 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
Hm, pořiď si silnější dioptrie  | Tk mi je kup x) |
To je drahý ! Pegasové nemaj žádný příjmy !  _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bílý-pegas
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 20:37 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
A ráda.. cena?  _________________ Podpis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: po leden 05, 2009 17:43 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Já jsem i tak  |
A ráda.. cena?  |
Pegasí křídla. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bílý-pegas
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 16:10 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Hermiona8 napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale já nejsem super... já jsem nejlepší :twisted: :lol: :wink: |
Ale to pak Tef nebude originální.:D |
Já jsem i tak :D |
Achm, ještě jsem tady JÁ :D | kde ? xD |
Hm, pořiď si silnější dioptrie :P | Tk mi je kup x) |
A ráda.. cena? :D |
Pegasí křídla.:D |
Moje křídla už cenu nemají, když jsou potrhané. :D _________________ Podpis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arelin
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 16:45 Předmět: Re: Správci jsou super, všichni! Co bychom bez nich dělaly!! |
|
|
Bílý-pegas napsal: | Hermiona8 napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Arelin napsal: | Bílý-pegas napsal: | Teferi napsal: | Hermiona8 napsal: | Mmííššaa napsal: | Teferi napsal: | Mmííššaa napsal: | Všichni jste super!!! :-* |
Ale já nejsem super... já jsem nejlepší :twisted: :lol: :wink: |
Ale to pak Tef nebude originální.:D |
Já jsem i tak :D |
Achm, ještě jsem tady JÁ :D | kde ? xD |
Hm, pořiď si silnější dioptrie :P | Tk mi je kup x) |
A ráda.. cena? :D |
Pegasí křídla.:D |
Moje křídla už cenu nemají, když jsou potrhané. :D | Prosím pište si to jinam a nebo nepište vůbec,díky. _________________ Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|