Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
autobus
|
Zaslal: po duben 12, 2010 12:54 Předmět: Korunka,překlepy |
|
|
všem se asi stalo že se někdy spletl,co ale když někdo vyhazuje úmyslně a vymlouvá se na překlik?mě se to stalo a já v klubovně správcuju dloho,ale občas mi to ulétne ani to nepostřehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× _________________ ...::autobus::...
přezdívka na Alíkovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: st duben 14, 2010 12:16 Předmět: |
|
|
notak lidi,pište _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
verbum Správce klubovny
|
Zaslal: st duben 14, 2010 14:29 Předmět: Re: Korunka,překlepy |
|
|
autobus napsal: | všem se asi stalo že se někdy spletl,co ale když někdo vyhazuje úmyslně a vymlouvá se na překlik?mě se to stalo a já v klubovně správcuju dloho,ale občas mi to ulétne ani to nepostřehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× |
To se stane každému... _________________ Martin verbum |
|
Návrat nahoru |
|
|
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: st duben 14, 2010 14:44 Předmět: |
|
|
autobus napsal: | notak lidi,pište |
Nejspíš není co. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st duben 14, 2010 17:29 Předmět: Re: Korunka,překlepy |
|
|
autobus napsal: | všem se asi stalo že se někdy spletl,co ale když někdo vyhazuje úmyslně a vymlouvá se na překlik?mě se to stalo a já v klubovně správcuju dloho,ale občas mi to ulétne ani to nepostřehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× |
No občas se to stane, ale snaž se, aby to nebylo moc často. |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 18:27 Předmět: Re: Korunka,překlepy |
|
|
Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | všem se asi stalo že se někdy spletl,co ale když někdo vyhazuje úmyslně a vymlouvá se na překlik?mě se to stalo a já v klubovně správcuju dloho,ale občas mi to ulétne ani to nepostřehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× |
No občas se to stane, ale snaž se, aby to nebylo moc často. | vždyť si na to dávám bacha,akorát se mi pletou kolonky _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:55 Předmět: |
|
|
Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:58 Předmět: |
|
|
autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Myslíš jako kolik hodin týdně nebo tak? To není přesně určeno. Podle možností. |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: st květen 05, 2010 10:06 Předmět: |
|
|
Myslím denně když dostane korunku _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: st květen 05, 2010 14:37 Předmět: |
|
|
autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st květen 05, 2010 15:32 Předmět: |
|
|
Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: st červen 09, 2010 6:49 Předmět: SOS-SOS |
|
|
Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... | Prosím tě,poradil/a bys si mi s tím,když nemůžu na Alíka jak si nestratit pověst dobrého správce.nefunguje mi doma internet _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:30 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... | Prosím tě,poradil/a bys si mi s tím,když nemůžu na Alíka jak si nestratit pověst dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pověst dobrého správce se mnohem snadněji dá některými jinými způsoby, než když sem člověk při poruše internetu nějakou dobu nechodí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: st červen 09, 2010 13:48 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... | Prosím tě,poradil/a bys si mi s tím,když nemůžu na Alíka jak si nestratit pověst dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pověst dobrého správce se mnohem snadněji dá některými jinými způsoby, než když sem člověk při poruše internetu nějakou dobu nechodí. |
Dobrou pověst správce...? Ty...? :X |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: so červen 12, 2010 11:34 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: | Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Dobrou pověst správce...? Ty...? :X | Ano já,o mě v klubovně je dobrá pověst,ale Alexej si myslí že je nejlepší,já mu názor neberu každý ho má jiný _________________ ...::autobus::...
|
Návrat nahoru |
|
|
|