Obsah fĂłra Alíkovo fórum Alíkovo fórum
pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uĹľivatelĹŻSeznam uĹľivatelĹŻ   UĹľivatelskĂ© skupinyUĹľivatelskĂ© skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   SoukromĂ© zprávySoukromĂ© zprávy   PĹ™ihlášenĂ­PĹ™ihlášenĂ­ 

Já to ....

PĹ™idat novĂ© tĂ©ma   Zaslat odpověď    Obsah fĂłra Alíkovo fórum -> Pravidla podle kterých se držíme
Zobrazit pĹ™edchozĂ­ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂ­cĂ­ tĂ©ma  
Autor Zpráva
Brou?eek

ZaloĹľen: 12.2.2011
BydlištÄ›: Hradec Králové

PříspÄ›vekZaslal: ÄŤt bĹ™ezen 03, 2011 9:34    PĹ™edmÄ›t: Já to .... Citovat

Já když mám SS tak to d?lám tak že.. Když dají reklamu tak upozornim když jí dají po 2 tak vyhodím na p?t minut, tak stejn? i se spamama.. tedy podle toho jestli se omluví nebo tak.. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ALX75
Správce Alíka

ZaloĹľen: 16.5.2009
BydlištÄ›: Trhové Sviny

PříspÄ›vekZaslal: pá bĹ™ezen 04, 2011 8:05    PĹ™edmÄ›t: Re: Já to .... Citovat

Brou?eek napsal:
Já když mám SS tak to d?lám tak že.. Když dají reklamu tak upozornim když jí dají po 2 tak vyhodím na p?t minut, tak stejn? i se spamama.. tedy podle toho jestli se omluví nebo tak.. Smile

// S t?ma reklamama to d?lám také tak, n?kdy také uživatele odkazuji na p?íslušný st?l(tzn. na st?l Blogy, bloga?i a bloga?ky). U spamu a tapetování je to jiné. Samoz?ejm? pokud n?kdo tapetuje v malé mí?e, sta?í upozorn?ní, v p?ípad? nerespektování vyhození od stolu. Jestliže uživatel tapetuje celý st?l, vyhazuji ihned bez upozorn?ní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lajka
Správce ve výslužb?

ZaloĹľen: 20.7.2008
BydlištÄ›: obézní dráha

PříspÄ›vekZaslal: so bĹ™ezen 05, 2011 21:11    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Jenom tu probíhám, takže se nedivte, že nereaguji na zprávy na Alíku...
Každopádn?, ráda bych zd?raznila, že pokud n?jaké trdlo dá jednu* reklamu a deset trdel ho ok?ikne "huš!", "Kšššššc!" a tak podobn?, tak vás, milá?kové, asi p?íšt? prost? definitivn? roztrhnu. D?láte s tím mnohem v?tší bordel, než ten n?kdo. Dále je to hrozn? rozkazova?né a takové negativní, náš bohatý jazyk zná slovo "prosím" a "mohl bys být tak laskav a nevkládat reklamy?".
Takže, mohli byste být tak úžasní a starat se hlavn? a p?evážn? o opravdu veliké problémy a veliké otravy, ne tyhlety malé p?íšerky? A taky nejlépe v p?ípad?, že jste tím pov??eni, nebo v p?ípad?, ža tam v?bec žádný správce není? D?kuji.

*jedna znamená malý po?et, prost? n?co, co normáln? nebude obt?žovat, a? by to tam správn? v?bec být nem?lo, ale nikdo z toho nebude mít amok. Takže m?, prosím, neberte za slovo a i ty t?i reklamy na stole Bloga?i jsou pouze ORIENTA?NÍ ?ÍSLO!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pes_z_Petipes
Správce ve výslužb?

ZaloĹľen: 23.3.2006

PříspÄ›vekZaslal: Ăşt bĹ™ezen 08, 2011 11:31    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Lajka napsal:
Každopádn?, ráda bych zd?raznila, že pokud n?jaké trdlo dá jednu* reklamu a deset trdel ho ok?ikne "huš!", "Kšššššc!" a tak podobn?, tak vás, milá?kové, asi p?íšt? prost? definitivn? roztrhnu. D?láte s tím mnohem v?tší bordel, než ten n?kdo. Dále je to hrozn? rozkazova?né a takové negativní, náš bohatý jazyk zná slovo "prosím" a "mohl bys být tak laskav a nevkládat reklamy?".
Takže, mohli byste být tak úžasní a starat se hlavn? a p?evážn? o opravdu veliké problémy a veliké otravy, ne tyhlety malé p?íšerky? A taky nejlépe v p?ípad?, že jste tím pov??eni, nebo v p?ípad?, ža tam v?bec žádný správce není? D?kuji.

*jedna znamená malý po?et, prost? n?co, co normáln? nebude obt?žovat, a? by to tam správn? v?bec být nem?lo, ale nikdo z toho nebude mít amok. Takže m?, prosím, neberte za slovo a i ty t?i reklamy na stole Bloga?i jsou pouze ORIENTA?NÍ ?ÍSLO!

Souhlasím s Tebou, Lajko. Chápu, že asi nemají správci p?íliš ?asu, ale "Mírni", "uklidni se" a "b?ž n?kam s reklamami" mi nep?ijde zrovna motivující k tomu, aby n?kdo skute?n? p?estal se svým chováním. Taky mi to v??i doty?ným p?ijde dost p?ehlíživé a necitlivé, když ?asto ani nev?dí, že ud?lali n?co nevhodného a najednou se na n? sesype z všech stran kupa hnoje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALX75
Správce Alíka

ZaloĹľen: 16.5.2009
BydlištÄ›: Trhové Sviny

PříspÄ›vekZaslal: Ăşt bĹ™ezen 08, 2011 12:56    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Pes_z_Petipes napsal:
Lajka napsal:

Souhlasím s Tebou, Lajko. Chápu, že asi nemají správci p?íliš ?asu, ale "Mírni", "uklidni se" a "b?ž n?kam s reklamami" mi nep?ijde zrovna motivující k tomu, aby n?kdo skute?n? p?estal se svým chováním. Taky mi to v??i doty?ným p?ijde dost p?ehlíživé a necitlivé, když ?asto ani nev?dí, že ud?lali n?co nevhodného a najednou se na n? sesype z všech stran kupa hnoje.

// Máte pravdu oba dva, pokud n?kdo vloží na n?jaký st?l reklamu(?ekn?me t?eba st?l Jen tak na pokec...), Správce doty?ného napomene, ale sou?asn? s ním daného uživatele napomene i 10 ostatních uživatel?, což není dobré....oni nám Správc?m prost? cht?jí pomoci, ale skute?n? se v tom ?lov?k pak ztrácí.Osobn? také n?kdy tu jednu reklamu p?ehlédnu a ?eším to, až když jsou na stole od daného uživatele t?eba reklamy dv?, záleží to samoz?ejm? na ?asových možnostech a na tom, jestli ostatní uživatelé u stolu tropí neplechu a je tedy t?eba se soust?edit p?edevším na n?.Rozhodn? mi p?ijde p?ehnaný p?ístup n?kterých Správc? stolu, kte?í vyhazují i za jednu reklamu, n?kte?í i bez p?edchozího upozorn?ní.Takový p?ístup má opodstatn?ní pouze v p?ípad?, když uživatel vloží na st?l odkaz na n?jaké nevhodné stránky; pak je dobré spolu s vyhozením daného h?íšníka i st?l vy?istit.Na stole Blogy, bloga?i a bloga?ky jsem na reklamy docela pes, to nepopírám, avšak i tam vyhazuji v?tšinou jen v p?ípad?, že daný uživatel vkládá n?kolik reklam za sebou(nap?íklad p?t reklam) a ned?lá mezi nimi žádné odstupy.Samoz?ejm? p?edtím následuje upozorn?ní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mateas
Správce Alíka

ZaloĹľen: 3.10.2009

PříspÄ›vekZaslal: Ăşt bĹ™ezen 08, 2011 15:56    PĹ™edmÄ›t: Citovat

Tak zrovna Blogarskej stul bych neresil vubec. Vzhledem k tomu, ze tam chodi vetsina lidi prave jenom kvuli tomu, aby si tam hodili odkaz na svuj blog.

K tomu okamzitemu vyhozeni - ano, ja vyhazuju hned a bez upozorneni, kdyz je to neco sprostyho, co tam fakt nepatri, tak klidne za plnej, kdyz jen reklama, tak na projduti, at ma moznost se vratit popr. vysvetlit, kdyz si neda pokoj, tak uz pak ma holt stejnej pocet jako vsici ostatni hrisnici.
Brou?eek

PříspÄ›vekZaslal: ÄŤt bĹ™ezen 10, 2011 15:16    PĹ™edmÄ›t: Joo... :) Citovat

Tak díky za odpov?di.. alespo? jsem se zase n?co p?iu?ila o SS.. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Mateas
Správce Alíka

ZaloĹľen: 3.10.2009

PříspÄ›vekZaslal: ÄŤt bĹ™ezen 10, 2011 18:01    PĹ™edmÄ›t: Re: Joo... :) Citovat

Brou?eek napsal:
Tadyk se na neco odpovidalo? Mad
Brou?eek

PříspÄ›vekZaslal: ÄŤt bĹ™ezen 10, 2011 18:36    PĹ™edmÄ›t: Re: Joo... :) Citovat

Mateas napsal:
Brou?eek napsal:

No vlastn? ne.. Smile No tak D?kuju za p?ísp?vky.. Very Happy
Xx-Miva-xX

ZaloĹľen: 7.6.2009

PříspÄ›vekZaslal: so bĹ™ezen 19, 2011 19:36    PĹ™edmÄ›t: Re: Joo... :) Citovat

Brou?eek napsal:
Mateas napsal:
Brou?eek napsal:

Snad ses taky p?iu?ila tomu, že bys nem?la pat?it mezi ty, kte?í napomínají jednu osobu za n?jaký proh?ešek, i když nemáš korunku, aby to pak zbyte?n? nevyprovokovalo... >Smile
(Samoz?ejm? v tom p?ípad?, když je tam správce)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Brou?eek

PříspÄ›vekZaslal: ne bĹ™ezen 20, 2011 9:23    PĹ™edmÄ›t: Re: Joo... :) Citovat

Xx-Miva-xX napsal:
Brou?eek napsal:
Mateas napsal:
Brou?eek napsal:

Snad ses taky p?iu?ila tomu, že bys nem?la pat?it mezi ty, kte?í napomínají jednu osobu za n?jaký proh?ešek, i když nemáš korunku, aby to pak zbyte?n? nevyprovokovalo... >Smile
(Samoz?ejm? v tom p?ípad?, když je tam správce)

Mivi?ko.. nestarej se.. kdyby jsi byla ?ast?ji na Alíkovi tak víš že se pár v?cí zm?nilo.. Smile
Zobrazit příspÄ›vky z pĹ™edchozĂ­ch:   
PĹ™idat novĂ© tĂ©ma   Zaslat odpověď    Obsah fĂłra Alíkovo fórum -> Pravidla podle kterých se držíme ÄŚasy uvádÄ›ny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

PĹ™ejdi na: