|
Al�kovo f�rum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
natysek.12
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:14 Předmět: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
J� se s t�m osobn? moc nep�?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, let� se proj�t _________________ Ka�d� ?lov?k je sv�m zp?sobem nenorm�ln�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 7:12 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | J� se s t�m osobn? moc nep�?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, let� se proj�t |
// V tomhle jsem j� tedy benevolentn?j��.Jestli�e u�ivatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplat� to v�ak v p?�pad?, �e dan� u�ivatel spamuje rychle a za chv�li nen� na stole krom? spamu nic jin�ho - to pak let� i bez upozorn?n�.U�ivatele d�vaj�c� na stoly reklamu zpravidla v?t�inou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l daj� reklamu a hned na to se p?esunou k jin�mu stolu.N?kdy se tedy zdr�� u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud daj� na st?l 4 reklamy na str�nku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? t�?e, tak op?t nejprve upozorn?n�, pokud nep?est�vaj�, vyhozen� - nikoli na dobu Jen proj�t, ale t?eba na 5 minut. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:45 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | J� se s t�m osobn? moc nep�?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, let� se proj�t |
// V tomhle jsem j� tedy benevolentn?j��.Jestli�e u�ivatel spamuje(tapetuje), nap?ed upozor?uji; neplat� to v�ak v p?�pad?, �e dan� u�ivatel spamuje rychle a za chv�li nen� na stole krom? spamu nic jin�ho - to pak let� i bez upozorn?n�.U�ivatele d�vaj�c� na stoly reklamu zpravidla v?t�inou ani vyhodit nelze, nebo? na st?l daj� reklamu a hned na to se p?esunou k jin�mu stolu.N?kdy se tedy zdr�� u stolu Blogy, bloga?i a bloga?ky, tam pokud daj� na st?l 4 reklamy na str�nku, upozor?uju + hned vyhazuju.Co se vulgarism? t�?e, tak op?t nejprve upozorn?n�, pokud nep?est�vaj�, vyhozen� - nikoli na dobu Jen proj�t, ale t?eba na 5 minut. |
J� v�dy vyhod�m Jen na proj�t, pak upozorn�m. Jestli to nep?estane, let� na 5 min. _________________ Ka�d� ?lov?k je sv�m zp?sobem nenorm�ln�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:06 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | J� se s t�m osobn? moc nep�?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, let� se proj�t |
J� v�dy vyhod�m Jen na proj�t, pak upozorn�m. Jestli to nep?estane, let� na 5 min. | Moc to hrot�te. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrot�te. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:46 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
Lajka napsal: | natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | J� se s t�m osobn? moc nep�?u. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, let� se proj�t |
J� v�dy vyhod�m Jen na proj�t, pak upozorn�m. Jestli to nep?estane, let� na 5 min. | Moc to hrot�te. Jsou to D?TI. A Blogy v?bec hrot�te. |
My se bez toho prost? neobejdem. )) _________________ Ka�d� ?lov?k je sv�m zp?sobem nenorm�ln�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:55 Předmět: |
|
|
Bez ?eho se neobejdete? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 11:07 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Bez ?eho se neobejdete? | Abychom v�echno d?kladn? nerozeb�rali.  _________________ Ka�d� ?lov?k je sv�m zp?sobem nenorm�ln�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DollDeny
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 19:21 Předmět: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodn� vyhodit ihned? |
|
|
Kdy� m�m SS, tak nejd?�ve napomenu a kdy� neposlechne d�m "Jen proj�t"..Pokud se to opakuje, d�v�m na v�ce.. A potom u� bez napomenut�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
terqa012
|
Zaslal: st březen 02, 2011 10:10 Předmět: |
|
|
Deny, p?esn? tak. Ov�em pokud n?kdo ?ene to slovo na "s" nebo n?co podobn�ho, let� hned. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N?NKK
|
Zaslal: st březen 02, 2011 16:25 Předmět: |
|
|
Snad smysl sv� sentence sd?l�, sotva se spokoj�m se "slovo startuj�c� symbolem S" ...
Snad sapon�t? Succubus? Sekvoj? Stratosf�ra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?�k? Slon? Sekt? S�ra? Savojsko? Slon? Sen�t? Slabost? Srovn�n�? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Sv�bytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebev�c? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Sl�tanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Sm�ek? Silmarillion? Suverenita? Speci�ln�? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? St�le? Sc�n�?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?
Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soud�m st�le stejn?: Sex, sic samosebou slovo stra�n? sprost�, sma�u st?�� sporadicky, sp�e se sebezap?en�m, samosebou spl?uje-li situace serverov� sm?rnice sv�mi sekund�rn�mi soun�le�itostmi; stylem, slohem, slu�nost�. Spadne snad sv?t? Sotva. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kyn�perk nad Oh?�
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:19 Předmět: |
|
|
N?NKK napsal: | Snad smysl sv� sentence sd?l�, sotva se spokoj�m se "slovo startuj�c� symbolem S" ...
Snad sapon�t? Succubus? Sekvoj? Stratosf�ra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Sy?�k? Slon? Sekt? S�ra? Savojsko? Slon? Sen�t? Slabost? Srovn�n�? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Sv�bytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebev�c? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Sl�tanina? Sahara? Slovensko? St?ra?? Sv?ra?? Sm�ek? Silmarillion? Suverenita? Speci�ln�? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? St�le? Sc�n�?? Sfinga? Stodola? Starosta? Syt?? Separace?
Sex? Sakra, samoz?ejm?! Situaci soud�m st�le stejn?: Sex, sic samosebou slovo stra�n? sprost�, sma�u st?�� sporadicky, sp�e se sebezap?en�m, samosebou spl?uje-li situace serverov� sm?rnice sv�mi sekund�rn�mi soun�le�itostmi; stylem, slohem, slu�nost�. Spadne snad sv?t? Sotva. |
Moc p?kn�, �e bych nechala ve �kole napsat d?ti kr�tk� text tak, aby v�echna slova v textu za?�nala na stejn� p�smeno?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N?NKK
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:25 Předmět: |
|
|
Ne �e bych se cht?l chlubit, ale je to t?���, ne� to vypad�, zvl�? pokud t�m chce� i sd?lit n?co smyslupln�ho, co� se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale mo�n� pou��t verzi s t�m, �e mohou p?i tvorb? pou��t vatu (tj. spojky, p?edlo�ky, atd.) na jak�koliv p�smeno. Tak hodn? �t?st� a jejich v�tvory mi pak n?kam po�li.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kyn�perk nad Oh?�
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:29 Předmět: |
|
|
N?NKK napsal: | Ne �e bych se cht?l chlubit, ale je to t?���, ne� to vypad�, zvl�? pokud t�m chce� i sd?lit n?co smyslupln�ho, co� se mi snad poda?ilo. Pro d?cka je ale mo�n� pou��t verzi s t�m, �e mohou p?i tvorb? pou��t vatu (tj. spojky, p?edlo�ky, atd.) na jak�koliv p�smeno. Tak hodn? �t?st� a jejich v�tvory mi pak n?kam po�li.  |
Po�lu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|