|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:19 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
autobus napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... | Prosím tě,poradil/a bys si mi s tím,když nemůžu na Alíka jak si nestratit pověst dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pověst dobrého správce se mnohem snadněji dá některými jinými způsoby, než když sem člověk při poruše internetu nějakou dobu nechodí. |
Dobrou pověst správce...? Ty...? :X | Ano já,o mě v klubovně je dobrá pověst,ale Alexej si myslí že je nejlepší,já mu názor neberu každý ho má jiný |
Ne, Alexej si nemylsí, že je nejlepší, ale jen to, že Ty nejsi nejlepší, což si myslíš zase Ty. Ale dál radiš říkat nic nebudu...:-X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:32 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
autobus napsal: | Xx-Miva-xX napsal: | Pralinka2 napsal: | autobus napsal: | Lajka napsal: | Hermiona8 napsal: | autobus napsal: | Jak dlouho by měl průměrný správce správcovat? |
Marja .. to se neměří. Každej má jinak čas. Nejde o to, jak dlouho správcuješ. Ale jak správcuješ. | A papíry bys z každého dne vyplňovat nechtěl? Já se vašich nápadů děsím. Tady pěkně prosím nemáme Alíkem řízenou plánovací politiku, o pětiletkách nemluvě... | Prosím tě,poradil/a bys si mi s tím,když nemůžu na Alíka jak si nestratit pověst dobrého správce.nefunguje mi doma internet |
Domnívám se, že ztratit pověst dobrého správce se mnohem snadněji dá některými jinými způsoby, než když sem člověk při poruše internetu nějakou dobu nechodí. |
Dobrou pověst správce...? Ty...? :X | Ano já,o mě v klubovně je dobrá pověst,ale Alexej si myslí že je nejlepší,já mu názor neberu každý ho má jiný |
Závidíš mu, viď? _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexej
|
Zaslal: so červen 12, 2010 13:36 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
// mladý muži, já si o sobě nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem člověk pokorný ve všem co dělám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle řeči na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním prosluněné červnové dny, děkuji ... _________________ Objevte v sobě pokerovou hvězdu. Hrajte na největší on-line pokerové síti na světě. www.pokerstars.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:43 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Xx-Miva-xX napsal: |
Ne, Alexej si nemylsí, že je nejlepší, ale jen to, že Ty nejsi nejlepší, což si myslíš zase Ty. Ale dál radiš říkat nic nebudu...:-X |
Tak když nic říkat nebudeš, tak nic neříkej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:44 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Alexej napsal: |
// mladý muži, já si o sobě nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem člověk pokorný ve všem co dělám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle řeči na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním prosluněné červnové dny, děkuji ... |
U nás právě po pár hodinách přestalo lejt. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:45 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Alexej napsal: |
// mladý muži, já si o sobě nemyslím a nikdy jsem si nemyslel, že jsem nejlepší ... jsem člověk pokorný ve všem co dělám, správcování na Alíku nevyjímaje ... takže si prosím nech tyhle řeči na koledu a nekaž mi tím, ani ostatním prosluněné červnové dny, děkuji ... |
//Vida, a u nás pršet začalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:57 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Alexej napsal: |
U nás asi před deseti minutama začlo. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:57 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na svůj názor,ne? _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: so červen 12, 2010 18:59 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Hermiona8 napsal: | Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na svůj názor,ne? |
Já samozřejmě taky mám názory, ale jejich říkání nedoprovázím dodatkem, že je nebudu říkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: so červen 12, 2010 19:30 Předmět: Re: SOS-SOS |
|
|
Pralinka2 napsal: | Hermiona8 napsal: | Pralinka2 napsal: | Xx-Miva-xX napsal: |
Má nárok na svůj názor,ne? |
Já samozřejmě taky mám názory, ale jejich říkání nedoprovázím dodatkem, že je nebudu říkat. |
No a? Tak řekla, že je nebude říkat, no. To říká víc lidí. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 19:06 Předmět: Re: Korunka,překlepy |
|
|
autobus napsal: | všem se asi stalo že se někdy spletl,co ale když někdo vyhazuje úmyslně a vymlouvá se na překlik?mě se to stalo a já v klubovně správcuju dloho,ale občas mi to ulétne ani to nepostřehnu a bojím se že z toho bude malér,zatím se mi to stalo 2× |
2×??? Tak to se teda pěkně pleteš hochu! Mě jsi vyhodil nejmíň 5x! xP _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krejdom Správce klubovny
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 15:06 Předmět: |
|
|
Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Ty dvě kolonky jsou nějaké podobné. Příště se musím víc soustředit. Jak se říká: "Dvakrát měř, jednou řež." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
|
Zaslal: po březen 28, 2011 13:33 Předmět: |
|
|
Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
Ty dvě kolonky jsou nějaké podobné. Příště se musím víc soustředit. Jak se říká: "Dvakrát měř, jednou řež." |
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: po březen 28, 2011 18:45 Předmět: |
|
|
Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  | Ono... s dostatečným množstvím alkoholu v krvi je to vlastně to samé pořekadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 15:39 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Mateas napsal: | Krejdom napsal: | Uf. Překlepy jsou nemilé, zrovna dnes, naštěstí jsem tam nebyla jediná.
U nas doma se to rika naopak.. skoro - jednou mer, 10 rez  | Ono... s dostatečným množstvím alkoholu v krvi je to vlastně to samé pořekadlo. |
Lajka mluví z vlastní zkušenosti! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|