|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arelin
|
Zaslal: st leden 07, 2009 16:32 Předmět: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem? | s jakým ? co s ním ? xD |
Mrzí mne, že toto fórum je využíváno takto hloupě. Téma zní snad jasně. Tudíž nepovažuji za důležité tuto část fóra sledovat a rozklikávat takovéto hlouposti. Bohužel, těžko budu reagovat, až bude mít někdo SKUTEČNÝ problém.
Myslím, že občas někdo napíše hloupost. Když pak na tuto hloupost další v podobné duchu reagují, možná to někomu přijde zábavné. Mně nikoliv. Považuji to za ztrátu času těch, kteří toto fórum sledují.
Děkuji za pochopení zvlášť těm, kteří budou využívat fórum k tomu, k čemu je skutečně určeno. | Rozumím a omlouvám se. _________________ Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: st leden 07, 2009 16:49 Předmět: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem? | s jakým ? co s ním ? xD |
Mrzí mne, že toto fórum je využíváno takto hloupě. Téma zní snad jasně. Tudíž nepovažuji za důležité tuto část fóra sledovat a rozklikávat takovéto hlouposti. Bohužel, těžko budu reagovat, až bude mít někdo SKUTEČNÝ problém.
Myslím, že občas někdo napíše hloupost. Když pak na tuto hloupost další v podobné duchu reagují, možná to někomu přijde zábavné. Mně nikoliv. Považuji to za ztrátu času těch, kteří toto fórum sledují.
Děkuji za pochopení zvlášť těm, kteří budou využívat fórum k tomu, k čemu je skutečně určeno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Radka Páleníková
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 15:18 Předmět: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Hermiona8 napsal: | Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem? | s jakým ? co s ním ? xD |
Děkuji za pochopení zvlášť těm, kteří budou využívat fórum k tomu, k čemu je skutečně určeno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. |
Super, tak to mám radost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 16:10 Předmět: Re: To snad ne... - prosba o využívání fóra k danému tématu |
|
|
Radka Páleníková napsal: | Hermiona8 napsal: | Arelin napsal: | Radka Páleníková napsal: | Arelin napsal: | Dudra napsal: | A kam s ocasem? | s jakým ? co s ním ? xD |
Děkuji za pochopení zvlášť těm, kteří budou využívat fórum k tomu, k čemu je skutečně určeno. | Rozumím a omlouvám se. | Já také. |
Super, tak to mám radost. | Tak to jsme rády. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mateas Správce Alíka
|
Zaslal: út květen 13, 2014 20:05 Předmět: |
|
|
Chtel bych si stezovat na Teferiho, neb se chtel verejne popravit lanem a myslim, ze takova vec moc na alika nepatri! A jeste, pekne prosim, po mne chtel, abych mu uvazal na lano maslicku, to uz je vylozene vrchol drzosti! Snad jako kdyby nemel ruce a neumel uvazat maslu! Jsem pohorsem a sve imaginarni deti sem vubec nepustim! _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: út květen 13, 2014 21:56 Předmět: |
|
|
Mateas napsal: | Chtel bych si stezovat na Teferiho, neb se chtel verejne popravit lanem a myslim, ze takova vec moc na alika nepatri! A jeste, pekne prosim, po mne chtel, abych mu uvazal na lano maslicku, to uz je vylozene vrchol drzosti! Snad jako kdyby nemel ruce a neumel uvazat maslu! Jsem pohorsem a sve imaginarni deti sem vubec nepustim! |
Přidávám se! Je drzý, vyhrožuje mi, je moc vysoký a vysmívá se malým...! _________________ Iff |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|