|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
Jonatán
ZaloĹľen: 6.3.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 155 BydlištÄ›: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 13:23 PĹ™edmÄ›t: Porušování pravidel ... |
|
|
M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
ZaloĹľen: 27.8.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 700
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 16:27 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
No,...když tím capsem normáln? píše, tak snad jen ho/jí požádat, aby si ho vypnul...a když s tím otravuje, tak vyhodit.
> ?íkám to správn? ?  _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KEDAR
ZaloĹľen: 3.1.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 58 BydlištÄ›: Vod?any
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 20:48 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
No,...když tím capsem normáln? píše, tak snad jen ho/jí požádat, aby si ho vypnul...a když s tím otravuje, tak vyhodit.
> ?íkám to správn? ?  | Myslím, že ano. _________________ Vivre et laisser vivre |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
ZaloĹľen: 22.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 3756 BydlištÄ›: Ústí nad Labem
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 21:16 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
P?ímo v pravidlech Alíka to výslovn? napsané není. Ale je to všeobecné pravidlo slušného chování na internetu. Možná že kdyby to n?koho obt?žovalo, tak by se to dalo nazvat obt?žováním ostatních uživatel?, ale to už by bylo asi trochu k?e?ovité.
Asi tak, jako není výslovn? p?ikázáno (krom? školního ?ádu ve škole a vojenských ?ád?) nap?íklad zdravit, nebo není zakázáno jíst v restauraci rukama, ale jde o pravidla, která když n?kdo porušuje, tak si o n?m m?žeme myslet své. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 21:25 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
P?ímo v pravidlech Alíka to výslovn? napsané není. Ale je to všeobecné pravidlo slušného chování na internetu. Možná že kdyby to n?koho obt?žovalo, tak by se to dalo nazvat obt?žováním ostatních uživatel?, ale to už by bylo asi trochu k?e?ovité.
Asi tak, jako není výslovn? p?ikázáno (krom? školního ?ádu ve škole a vojenských ?ád?) nap?íklad zdravit, nebo není zakázáno jíst v restauraci rukama, ale jde o pravidla, která když n?kdo porušuje, tak si o n?m m?žeme myslet své. |
No to sice ano, ale doty?ní v?tšinou nemají moc rozumu a ochoty poslechnout, když je o to, aby Caps vypli, požádám... Vymluví se na to že v pravidlech to není a tím to hasne ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: ne bĹ™ezen 08, 2009 21:29 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
> ?íkám to správn? ?  | Myslím, že ano. |
No jasn?, dob?e, ale v pravidlech to p?ímo zakázáno není a navíc, sami uznejte, jak nás Caps vlastn? obt?žuje ?! Nijak ... A když se na to zeptají, nemáme odpov?? ... takže je vlastn? nem?žeme vyhodit ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
ZaloĹľen: 22.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 3756 BydlištÄ›: Ústí nad Labem
|
Zaslal: po bĹ™ezen 09, 2009 0:24 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
No jasn?, dob?e, ale v pravidlech to p?ímo zakázáno není a navíc, sami uznejte, jak nás Caps vlastn? obt?žuje ?! Nijak ... A když se na to zeptají, nemáme odpov?? ... takže je vlastn? nem?žeme vyhodit ...  |
Já bych práv? za n?co takového snad ani nevyhazoval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: po bĹ™ezen 09, 2009 10:33 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
Up?ím?, m? to nijak nevadí ... ale dost m? vytá?í, když doty?ný na sklo 7x napíše "POKECÁ N?KDOOO ?????" ... Nebo když píše sáhodlouhé texty Capsem p?es 2 ?ádky ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anežak
ZaloĹľen: 15.12.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 484 BydlištÄ›: Zby
|
Zaslal: po bĹ™ezen 09, 2009 17:32 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
MYSLÍM, ŽE SAMI V?TŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPAT?Í A CO NA SKLO NAOPAK PAT?Í. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ N?KDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE V?TŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAME?I A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTE?Í SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZA?NOU NADÁVAT.
TAKŽE, NA? VYHAZOVAT? _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: po bĹ™ezen 09, 2009 20:49 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Anežak napsal: | MYSLÍM, ŽE SAMI V?TŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPAT?Í A CO NA SKLO NAOPAK PAT?Í. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ N?KDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE V?TŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAME?I A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTE?Í SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZA?NOU NADÁVAT.
TAKŽE, NA? VYHAZOVAT? |
......  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anežak
ZaloĹľen: 15.12.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 484 BydlištÄ›: Zby
|
Zaslal: so kvÄ›ten 23, 2009 16:04 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Anežak napsal: | MYSLÍM, ŽE SAMI V?TŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPAT?Í A CO NA SKLO NAOPAK PAT?Í. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ N?KDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE V?TŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAME?I A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTE?Í SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZA?NOU NADÁVAT.
TAKŽE, NA? VYHAZOVAT? |
......  |
To byla jen názorná ukázka Caps Locku.  _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mateas Správce Alíka
ZaloĹľen: 3.10.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 661 BydlištÄ›: War4all.com
|
Zaslal: Ăşt Ĺ™Ăjen 06, 2009 19:16 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
Up?ím?, m? to nijak nevadí ... ale dost m? vytá?í, když doty?ný na sklo 7x napíše "POKECÁ N?KDOOO ?????" ... Nebo když píše sáhodlouhé texty Capsem p?es 2 ?ádky ...  |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
autobus
ZaloĹľen: 11.4.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 16 BydlištÄ›: Vejprty
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 18:27 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  | Caps Lock se považuje za ?vaní a obt?žování ostatních  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
autobus
ZaloĹľen: 11.4.2010 PĹ™ĂspÄ›vky: 16 BydlištÄ›: Vejprty
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 18:32 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Mateas napsal: | Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... | Caps je dovolen maximáln? na jedno slovo ?i zkratky SS SK SA ZA atd.je tedy m?j názor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
ZaloĹľen: 27.8.2008 PĹ™ĂspÄ›vky: 700
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 19:19 PĹ™edmÄ›t: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
autobus napsal: | Mateas napsal: | Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | M?žu se zeptat, je v?bec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to v?bec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné v?tšin? vadí, vlastn? nem?žeme doty?nému nic zakazovat ...  |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... | Caps je dovolen maximáln? na jedno slovo ?i zkratky SS SK SA ZA atd.je tedy m?j názor |
Jenže ty pravidla neru?uješ, chlape. _________________ Když máte n?ž na krku, nem?li by jste nev??ícn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|