|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jonatán
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 13:23 Předmět: Porušování pravidel ... |
|
|
Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 16:27 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
No,...když tím capsem normálně píše, tak snad jen ho/jí požádat, aby si ho vypnul...a když s tím otravuje, tak vyhodit.
> Říkám to správně ? _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEDAR
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 20:48 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
No,...když tím capsem normálně píše, tak snad jen ho/jí požádat, aby si ho vypnul...a když s tím otravuje, tak vyhodit.
> Říkám to správně ? | Myslím, že ano. _________________ Vivre et laisser vivre |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 21:16 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Přímo v pravidlech Alíka to výslovně napsané není. Ale je to všeobecné pravidlo slušného chování na internetu. Možná že kdyby to někoho obtěžovalo, tak by se to dalo nazvat obtěžováním ostatních uživatelů, ale to už by bylo asi trochu křečovité.
Asi tak, jako není výslovně přikázáno (kromě školního řádu ve škole a vojenských řádů) například zdravit, nebo není zakázáno jíst v restauraci rukama, ale jde o pravidla, která když někdo porušuje, tak si o něm můžeme myslet své. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 21:25 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Přímo v pravidlech Alíka to výslovně napsané není. Ale je to všeobecné pravidlo slušného chování na internetu. Možná že kdyby to někoho obtěžovalo, tak by se to dalo nazvat obtěžováním ostatních uživatelů, ale to už by bylo asi trochu křečovité.
Asi tak, jako není výslovně přikázáno (kromě školního řádu ve škole a vojenských řádů) například zdravit, nebo není zakázáno jíst v restauraci rukama, ale jde o pravidla, která když někdo porušuje, tak si o něm můžeme myslet své. |
No to sice ano, ale dotyční většinou nemají moc rozumu a ochoty poslechnout, když je o to, aby Caps vypli, požádám... Vymluví se na to že v pravidlech to není a tím to hasne ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 21:29 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
> Říkám to správně ? | Myslím, že ano. |
No jasně, dobře, ale v pravidlech to přímo zakázáno není a navíc, sami uznejte, jak nás Caps vlastně obtěžuje ?! Nijak ... A když se na to zeptají, nemáme odpověď ... takže je vlastně nemůžeme vyhodit ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: po březen 09, 2009 0:24 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
No jasně, dobře, ale v pravidlech to přímo zakázáno není a navíc, sami uznejte, jak nás Caps vlastně obtěžuje ?! Nijak ... A když se na to zeptají, nemáme odpověď ... takže je vlastně nemůžeme vyhodit ... |
Já bych právě za něco takového snad ani nevyhazoval. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: po březen 09, 2009 10:33 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Upřímě, mě to nijak nevadí ... ale dost mě vytáčí, když dotyčný na sklo 7x napíše "POKECÁ NĚKDOOO ?????" ... Nebo když píše sáhodlouhé texty Capsem přes 2 řádky ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anežak
|
Zaslal: po březen 09, 2009 17:32 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
MYSLÍM, ŽE SAMI VĚTŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPATŘÍ A CO NA SKLO NAOPAK PATŘÍ. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ NĚKDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE VĚTŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAMEŘI A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTEŘÍ SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZAČNOU NADÁVAT.
TAKŽE, NAČ VYHAZOVAT? _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jonatán
|
Zaslal: po březen 09, 2009 20:49 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Anežak napsal: | MYSLÍM, ŽE SAMI VĚTŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPATŘÍ A CO NA SKLO NAOPAK PATŘÍ. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ NĚKDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE VĚTŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAMEŘI A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTEŘÍ SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZAČNOU NADÁVAT.
TAKŽE, NAČ VYHAZOVAT? |
...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anežak
|
Zaslal: so květen 23, 2009 16:04 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Anežak napsal: | MYSLÍM, ŽE SAMI VĚTŠINOU POZNÁTE ZA CO VYHODIT A ZA CO NE. CO NA SKLO NEPATŘÍ A CO NA SKLO NAOPAK PATŘÍ. POKUD TAM MERMOMOCÍ MUSÍ NĚKDO PSÁT CAPS LOCKEM NEZÁVADNÝ TEXT, TAK SI MYSLÍM, ŽE NENÍ PROBLÉM. JINAK ZA REKLAMY SE VYHAZUJE VĚTŠINOU TAK I TAK, TAKTÉŽ SPAMEŘI A OSTATNÍ UŽIVATELÉ, KTEŘÍ SE TAM CHODÍ JEN POBAVIT TÍM, ŽE ZAČNOU NADÁVAT.
TAKŽE, NAČ VYHAZOVAT? |
...... |
To byla jen názorná ukázka Caps Locku. _________________ Let the Hammer Fall ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mateas Správce Alíka
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 19:16 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Upřímě, mě to nijak nevadí ... ale dost mě vytáčí, když dotyčný na sklo 7x napíše "POKECÁ NĚKDOOO ?????" ... Nebo když píše sáhodlouhé texty Capsem přes 2 řádky ... |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... _________________ ... a zkuste mi odporovat! |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 18:27 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... | Caps Lock se považuje za řvaní a obtěžování ostatních |
|
Návrat nahoru |
|
|
autobus
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 18:32 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
Mateas napsal: | Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... | Caps je dovolen maximálně na jedno slovo či zkratky SS SK SA ZA atd.je tedy můj názor |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermiona8
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 19:19 Předmět: Re: Porušování pravidel ... |
|
|
autobus napsal: | Mateas napsal: | Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | KEDAR napsal: | Hermiona8 napsal: | Jonatán napsal: | Můžu se zeptat, je vůbec v pravidlech zakázáno psát se zapnutým Caps Lockem ? A je to vůbec zakázané ? Já myslím, že to tam není, tedy nenašla jsem to tam ... Jde totiž o to, že nevím, zda se to smí nebo ne a pokud to nám nebo jakékoliv jiné většině vadí, vlastně nemůžeme dotyčnému nic zakazovat ... |
Mysli, ze velka pismena se pouzivaji pokud clovek chce vyjadrit "kriceni" a nebo neco zduraznit. Kdyz nekdo puise vylozene s capsem, tak pridava do neprehlednosti ostatnim uzivatelum. Primo se vnuti... | Caps je dovolen maximálně na jedno slovo či zkratky SS SK SA ZA atd.je tedy můj názor |
Jenže ty pravidla neručuješ, chlape. _________________ Když máte nůž na krku, neměli by jste nevěřícně kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|