|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
natysek.12
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:14 Předmět: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Já se s tím osobně moc nepářu. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALX75 Správce Alíka
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 7:12 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | Já se s tím osobně moc nepářu. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
// V tomhle jsem já tedy benevolentnější.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), napřed upozorňuji; neplatí to však v případě, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole kromě spamu nic jiného - to pak letí i bez upozornění.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla většinou ani vyhodit nelze, neboť na stůl dají reklamu a hned na to se přesunou k jinému stolu.Někdy se tedy zdrží u stolu Blogy, blogaři a blogařky, tam pokud dají na stůl 4 reklamy na stránku, upozorňuju + hned vyhazuju.Co se vulgarismů týče, tak opět nejprve upozornění, pokud nepřestávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale třeba na 5 minut. |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:45 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobně moc nepářu. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
// V tomhle jsem já tedy benevolentnější.Jestliže uživatel spamuje(tapetuje), napřed upozorňuji; neplatí to však v případě, že daný uživatel spamuje rychle a za chvíli není na stole kromě spamu nic jiného - to pak letí i bez upozornění.Uživatele dávající na stoly reklamu zpravidla většinou ani vyhodit nelze, neboť na stůl dají reklamu a hned na to se přesunou k jinému stolu.Někdy se tedy zdrží u stolu Blogy, blogaři a blogařky, tam pokud dají na stůl 4 reklamy na stránku, upozorňuju + hned vyhazuju.Co se vulgarismů týče, tak opět nejprve upozornění, pokud nepřestávají, vyhození - nikoli na dobu Jen projít, ale třeba na 5 minut. |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nepřestane, letí na 5 min. _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:06 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobně moc nepářu. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nepřestane, letí na 5 min. | Moc to hrotíte. Jsou to DĚTI. A Blogy vůbec hrotíte. |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:46 Předmět: Re: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Lajka napsal: | natysek.12 napsal: | ALX75 napsal: | natysek.12 napsal: | Já se s tím osobně moc nepářu. Kdo spamuje, reklamuje, je sprostej, letí se projít |
Já vždy vyhodím Jen na projít, pak upozorním. Jestli to nepřestane, letí na 5 min. | Moc to hrotíte. Jsou to DĚTI. A Blogy vůbec hrotíte. |
My se bez toho prostě neobejdem. )) _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lajka Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:55 Předmět: |
|
|
Bez čeho se neobejdete? |
|
Návrat nahoru |
|
|
natysek.12
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 11:07 Předmět: |
|
|
Lajka napsal: | Bez čeho se neobejdete? | Abychom všechno důkladně nerozebírali. _________________ Každý člověk je svým způsobem nenormální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DollDeny
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 19:21 Předmět: Reklamy, spamy, vulgarita - je vhodné vyhodit ihned? |
|
|
Když mám SS, tak nejdříve napomenu a když neposlechne dám "Jen projít"..Pokud se to opakuje, dávám na více.. A potom už bez napomenutí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
terqa012
|
Zaslal: st březen 02, 2011 10:10 Předmět: |
|
|
Deny, přesně tak. Ovšem pokud někdo řene to slovo na "s" nebo něco podobného, letí hned. |
|
Návrat nahoru |
|
|
NČNKK
|
Zaslal: st březen 02, 2011 16:25 Předmět: |
|
|
Snad smysl své sentence sdělíš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Syčák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? Stěrač? Svěrač? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scénář? Sfinga? Stodola? Starosta? Sytě? Separace?
Sex? Sakra, samozřejmě! Situaci soudím stále stejně: Sex, sic samosebou slovo strašně sprosté, smažu stěží sporadicky, spíše se sebezapřením, samosebou splňuje-li situace serverové směrnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad svět? Sotva. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:19 Předmět: |
|
|
NČNKK napsal: | Snad smysl své sentence sdělíš, sotva se spokojím se "slovo startující symbolem S" ...
Snad saponát? Succubus? Sekvoj? Stratosféra? Sifon? Slang? Sud? Song? Sonet? Sova? Syčák? Slon? Sekt? Súra? Savojsko? Slon? Senát? Slabost? Srovnání? Sedimentace? Selekce? Sunnita? Salmonela? Strom? Svébytnost? Syfilis? Srub? Statek? Snadno? Sebevíc? Slogan? Sedm? Strach? Svoboda? Slátanina? Sahara? Slovensko? Stěrač? Svěrač? Smíšek? Silmarillion? Suverenita? Speciální? Slad? Sen? Smrt? Strana? Symbol? Stále? Scénář? Sfinga? Stodola? Starosta? Sytě? Separace?
Sex? Sakra, samozřejmě! Situaci soudím stále stejně: Sex, sic samosebou slovo strašně sprosté, smažu stěží sporadicky, spíše se sebezapřením, samosebou splňuje-li situace serverové směrnice svými sekundárními sounáležitostmi; stylem, slohem, slušností. Spadne snad svět? Sotva. |
Moc pěkné, že bych nechala ve škole napsat děti krátký text tak, aby všechna slova v textu začínala na stejné písmeno? |
|
Návrat nahoru |
|
|
NČNKK
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:25 Předmět: |
|
|
Ne že bych se chtěl chlubit, ale je to těžší, než to vypadá, zvlášť pokud tím chceš i sdělit něco smysluplného, což se mi snad podařilo. Pro děcka je ale možné použít verzi s tím, že mohou při tvorbě použít vatu (tj. spojky, předložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodně štěstí a jejich výtvory mi pak někam pošli. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mari1 Správce Alíka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: st březen 02, 2011 18:29 Předmět: |
|
|
NČNKK napsal: | Ne že bych se chtěl chlubit, ale je to těžší, než to vypadá, zvlášť pokud tím chceš i sdělit něco smysluplného, což se mi snad podařilo. Pro děcka je ale možné použít verzi s tím, že mohou při tvorbě použít vatu (tj. spojky, předložky, atd.) na jakékoliv písmeno. Tak hodně štěstí a jejich výtvory mi pak někam pošli. |
Pošlu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|