|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 16:24 Předmět: A co nějaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Ahojky,
jak to je s e-mailem alik@alik.cz? Mám takový pocit, že za ním sedí asi ne moc ochotný, či časumající človéček |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 18:03 Předmět: Re: A co nějaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
ahojky009 napsal: | Ahojky,
jak to je s e-mailem alik@alik.cz? Mám takový pocit, že za ním sedí asi ne moc ochotný, či časumající človéček |
Na tuhle adresu dle mého názoru chodí příliš mnoho mailů, aby na ní onen človíček (či človíčci? Kdo ví.. )mohl odpovídat.. Vůbec nejlepší řešení je poslat všechno, co chceš směřovat Alíkovi některému ze správců nebo to třeba napsat přímo na tohle fórum.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 18:55 Předmět: Re: A co nějaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Ahojky,
Na tuhle adresu dle mého názoru chodí příliš mnoho mailů, aby na ní onen človíček (či človíčci? Kdo ví.. )mohl odpovídat.. Vůbec nejlepší řešení je poslat všechno, co chceš směřovat Alíkovi některému ze správců nebo to třeba napsat přímo na tohle fórum.. |
Jo, taky mě to napadlo, ale to je těžké, když jsem na fórum narazil až dnes a mail už je odeslaný nějaký ten pátek. Stejně to byla blbost. Možná ho někde vyhrabu ze záloh a překopčím ho sem |
|
Návrat nahoru |
|
|
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 15:45 Předmět: Re: A co nějaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Psát na alik@alik.cz je fakt tak trochu ztráta času. _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 18:21 Předmět: Re: A co nějaká "normální" otázka na supervizory?? |
|
|
Filiposs napsal: | Psát na alik@alik.cz je fakt tak trochu ztráta času. |
Jo, tak jsme si všiml |
|
Návrat nahoru |
|
|
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: so leden 27, 2007 19:08 Předmět: ukládání obrázků |
|
|
Ahoj, mám na srdci 2 věci.
Jednou z nich je ta, že se mi nedaří nahrát obrázek na vizitku. Nechi to obcházet. Hlásí se chyba nesprávného typu obrázku. Ale já ho do JPEG ukládám. Správce webu by si mohl uvědomit jednu smutnou skutečnost, že JPEG může mít více MIME typů.
.jpeg - Mime: image/jpeg
.jpeg - Mime: image/pjpeg
.jpg - Mime: image/jpeg
.jpg - Mime: image/pjpeg
na této kompresi existuje i jpc a podobně, ale to neřeším. Podle mě je problém v tom, že script kontroluje MIME jen na image/jpeg. Což mě celkem mrzí, taková drobnost a postupem času začne vadit více a více uživatelů.
Vím, asi s tím nic neuděláte, a psát společnosti vlastnící web se asi nevyplatí.
Druhá maličkost spočívá v odstranění mého tématu "Vzhled vizitky". Je to tu k ničemu. Dík Petr alias ahojky009 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: so leden 27, 2007 21:26 Předmět: Re: ukládání obrázků |
|
|
ahojky009 napsal: | Ahoj, mám na srdci 2 věci.
Jednou z nich je ta, že se mi nedaří nahrát obrázek na vizitku. Nechi to obcházet. Hlásí se chyba nesprávného typu obrázku. Ale já ho do JPEG ukládám. Správce webu by si mohl uvědomit jednu smutnou skutečnost, že JPEG může mít více MIME typů.
na této kompresi existuje i jpc a podobně, ale to neřeším. Podle mě je problém v tom, že script kontroluje MIME jen na image/jpeg. Což mě celkem mrzí, taková drobnost a postupem času začne vadit více a více uživatelů.
Vím, asi s tím nic neuděláte, a psát společnosti vlastnící web se asi nevyplatí.
Druhá maličkost spočívá v odstranění mého tématu "Vzhled vizitky". Je to tu k ničemu. Dík Petr alias ahojky009 |
Dobře, tak tohle jsem vůbec nepochopil.. Ale je fakt, že mně to některý obrázky taky vzít nechtělo.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ahojky009 Anonymní
|
Zaslal: út únor 27, 2007 15:36 Předmět: Re: ukládání obrázků |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | ahojky009 napsal: | Ahoj, mám na srdci 2 věci.
Dobře, tak tohle jsem vůbec nepochopil.. Ale je fakt, že mně to některý obrázky taky vzít nechtělo.. |
No, nemusíš to chápat, také jsem měl problém přijít na podstatu. ale už mi můj script bere snad všechny mutace JPEG formátu. Snad jich neexistuje víc, asi bymě kleplo. Proč jich tolik vůbec vyvýjejí, na pohled mají stejné velikosti i kvality výstupních souborů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|