|
Al�kovo f�rum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karl-franklin
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 15:28 Předmět: Re: St�nost |
|
|
Teferi napsal: | Vitcong napsal: | J� bych si cht?l st?�ovat na supervizora jm�nem pes_z_p?tipes, u?� m? spros?�rny  |
?�k� ten pravej  |
Souhlasim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
autobus
|
Zaslal: po duben 12, 2010 18:41 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na moj� st�nost? |
|
|
Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace m? a m�ho n�zoru, komunisti by V�s hnali  |
Za komunist? by t? za vyjad?ov�n� vlastn�ho n�zoru zav?eli, a� bys byl ?ernej. |
Za komunist? bych byl p?edseda strany  | ty a p?edseda jo?ty m� n�pady,pane bo�e,se� jak spolu��k,toho spolu�a?ka ml�tila do hlavy botou a m� tam gul�,ale ty sis ho tam nalil _________________ ...::autobus::...
p?ezd�vka na Al�kovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lajka Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: st duben 14, 2010 16:57 Předmět: Re: To nikdo nebude reagovat na moj� st�nost? |
|
|
autobus napsal: | Vitcong napsal: | Pralinka2 napsal: | Vitcong napsal: | To je diskriminace m? a m�ho n�zoru, komunisti by V�s hnali  |
Za komunist? by t? za vyjad?ov�n� vlastn�ho n�zoru zav?eli, a� bys byl ?ernej. |
Za komunist? bych byl p?edseda strany  | ty a p?edseda jo?ty m� n�pady,pane bo�e,se� jak spolu��k,toho spolu�a?ka ml�tila do hlavy botou a m� tam gul�,ale ty sis ho tam nalil |
*na�ept�v�* to byl vtip |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xx-Miva-xX
|
Zaslal: so květen 08, 2010 19:08 Předmět: |
|
|
Teferi ovl�d� ?asoprostor a d?l� si z toho b?hvijakou srandu, jen proto, �e sem n?co zkou�ela :/ D?s co! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
autobus
|
Zaslal: út červen 15, 2010 12:36 Předmět: ... |
|
|
o co tu jde? _________________ ...::autobus::...
p?ezd�vka na Al�kovy autobusykarlovyvary |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: út červen 15, 2010 12:41 Předmět: Re: ... |
|
|
autobus napsal: | o co tu jde? |
Tady si m?�e� st?�ovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hermiona8
|
Zaslal: út červen 15, 2010 13:03 Předmět: Re: ... |
|
|
autobus napsal: | o co tu jde? |
Ne?�kals n�hodou, �e tady jsi nikdy nebyl, nezn� to a nejsi tu registrovanej? _________________ Kdy� m�te n?� na krku, nem?li by jste nev??�cn? kroutit hlavou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
natysek.12
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 11:44 Předmět: |
|
|
M�m st�nost! Pralinka si ze m? d?l� roho�ky a Neville m? v?zn� ve sv�ch radioaktivn�ch pono�k�ch!  _________________ Ka�d� ?lov?k je sv�m zp?sobem nenorm�ln�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
Založen: 6.3.2009 Příspěvky: 155 Bydliště: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 13:50 Předmět: |
|
|
St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�. Ch�pu, �e se s rexem d?sn? miluj�, ale kdy� mi zablokujete Tangerine, �e jsem byla sprost� a byla jsem sprost� s rexem a ona nahl�s� jen m?, to mi nep?ijde f�r. U� si to tam laskav? srovnejte. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2247 Bydliště: Kyn�perk nad Oh?�
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 16:27 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�. Ch�pu, �e se s rexem d?sn? miluj�, ale kdy� mi zablokujete Tangerine, �e jsem byla sprost� a byla jsem sprost� s rexem a ona nahl�s� jen m?, to mi nep?ijde f�r. U� si to tam laskav? srovnejte. |
No pokud p�e� "spr�vcovat je uboh�", tak pak ch�pu, �e to m?�e n?kter� spr�vce urazit a jedn� se o obt?�ov�n�, co� je proti prvn�mu pravidlu Al�ka.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 16:53 Předmět: |
|
|
Mari1 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�. Ch�pu, �e se s rexem d?sn? miluj�, ale kdy� mi zablokujete Tangerine, �e jsem byla sprost� a byla jsem sprost� s rexem a ona nahl�s� jen m?, to mi nep?ijde f�r. U� si to tam laskav? srovnejte. |
No pokud p�e� "spr�vcovat je uboh�", tak pak ch�pu, �e to m?�e n?kter� spr�vce urazit a jedn� se o obt?�ov�n�, co� je proti prvn�mu pravidlu Al�ka.  |
Tak to si se sv�mi postupy napr?te. To, �e t?eba spr�vcov�n� n?kter�ch zase obt?�uje u�ovatele, to je v�m jedno. Krtek je fakt neskute?n� rozmazklen� fracek a idiot. J� u� s v�ma komunikovat nebudu, jste uboh�, vztahova?n� a neschopn�. P?�la bych v�m bejt n?kdy na pozici t?ch ostatn�ch, t?ch "oby?ejn�ch". Hlavn? jak furt melete, �e spr�vci nejsou nic v�c, ne� ostatn� u�ivatel�. Sbohem.
+ Aby m? krtek bloknul na ?h v� kolik hodin na celou klubovnu jenom za tohle, to je fakt neskute?n?, ale neskute?n? nechutn�. ?au. _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 17:27 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | Mari1 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
Tak to si se sv�mi postupy napr?te. To, �e t?eba spr�vcov�n� n?kter�ch zase obt?�uje u�ovatele, to je v�m jedno. Krtek je fakt neskute?n� rozmazklen� fracek a idiot. J� u� s v�ma komunikovat nebudu, jste uboh�, vztahova?n� a neschopn�. P?�la bych v�m bejt n?kdy na pozici t?ch ostatn�ch, t?ch "oby?ejn�ch". Hlavn? jak furt melete, �e spr�vci nejsou nic v�c, ne� ostatn� u�ivatel�. Sbohem.
+ Aby m? krtek bloknul na ?h v� kolik hodin na celou klubovnu jenom za tohle, to je fakt neskute?n?, ale neskute?n? nechutn�. ?au. |
Ach jo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Spr�vce Al�ka
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 17:33 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | .... vysv?tlete Kajikovi, �e by m?la b�t nestrann�. a kdy� u� nahla�uje za vulgarismy, m?la by nahla�ovat v�echny, ne jen n?krer�... |
Kajik01 m� probl�m s po?�ta?em, co� SA hl�sila. Pokud stihla nahl�sit jen n?koho, tak v??, �e se sna�� pozd?ji do?e�it i ostatn�, kdy� si stihne zaznamenat h?�n�ky.
Docela �iv? si dovedu p?edstavit pomal� a zamrzaj�c� po?�ta?. Je�t? loni touto dobou n�m t�mto zp?sobem fungovaly po?�ta?e ve �kole. ?asto jsem m?la chu? prohodit po?�ta? zav?en�m oknem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kajik01
Založen: 6.5.2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Chlumec Nad Cidlinou
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 18:13 Předmět: |
|
|
Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
Nev�imla jsem si, �e by je�t? n?kdo - kdokoliv - psal cokoliv vulg�rn�ho. Pokud bude� m�t zase n?kdy ten dojem, tak, pros�m, vyu�ij nejprve mo�nost NAHL�SIT NEPLECHU. A� potom si tu st?�uj. SA se pak l�pe odhaluje, kdo a kde a zda v?bec ud?lal chybu. Nav�c si nejsem v?bec v?doma, �e bych t? z klubovny vyhazovala. Je mo�n�, �e byl on-line p?es administraci n?kter� z SA. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonat�n
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 19:31 Předmět: |
|
|
kajik01 napsal: | Jonat�n napsal: | St?�uju si na Krtka, vyhodil p?ezd�vku PurpleTeen, jen za to, �e ?eknu, �e spr�vcovat je uboh�. A na to si mysl�m nem� pr�vo.
Nev�imla jsem si, �e by je�t? n?kdo - kdokoliv - psal cokoliv vulg�rn�ho. Pokud bude� m�t zase n?kdy ten dojem, tak, pros�m, vyu�ij nejprve mo�nost NAHL�SIT NEPLECHU. A� potom si tu st?�uj. SA se pak l�pe odhaluje, kdo a kde a zda v?bec ud?lal chybu. Nav�c si nejsem v?bec v?doma, �e bych t? z klubovny vyhazovala. Je mo�n�, �e byl on-line p?es administraci n?kter� z SA. |
J???, kdo to za tebe psal? _________________ Kdy� si zacpe� u�i, �vanil?m t�m hubu nezacpe�. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|