|
Alíkovo fórum pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)
|
Zobrazit pĹ™edchozĂ tĂ©ma :: Zobrazit následujĂcĂ tĂ©ma |
Autor |
Zpráva |
Pralinka2 Správce Alíka
ZaloĹľen: 22.3.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 3756 BydlištÄ›: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 19:59 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: |
J???, kdo to za tebe psal? |
Je až kuriózní, na co všechno si uživatelé st?žují. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rex96
ZaloĹľen: 22.11.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 1
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 21:59 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka, vyhodil p?ezdívku PurpleTeen, jen za to, že ?eknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, že by m?la být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, m?la by nahlašovat všechny, ne jen n?kreré. Chápu, že se s rexem d?sn? milují, ale když mi zablokujete Tangerine, že jsem byla sprostá a byla jsem sprostá s rexem a ona nahlásí jen m?, to mi nep?ijde fér. Už si to tam laskav? srovnejte. |
Ano, byli jsme sprostí oba. Ale co mi nejde do hlavy, pro? zmi?uješ m?j nick? To vypadá, že když je bloklá Tangerine, uspokojilo by T? už jedin? i bloknutí rexe?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
ZaloĹľen: 6.3.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 155 BydlištÄ›: Semice (nad Labem)
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 23:07 Předmět: |
|
|
rex96 napsal: | Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka, vyhodil p?ezdívku PurpleTeen, jen za to, že ?eknu, že správcovat je ubohé. A na to si myslím nemá právo.
A taky vysv?tlete Kajikovi, že by m?la být nestranná. a když už nahlašuje za vulgarismy, m?la by nahlašovat všechny, ne jen n?kreré. Chápu, že se s rexem d?sn? milují, ale když mi zablokujete Tangerine, že jsem byla sprostá a byla jsem sprostá s rexem a ona nahlásí jen m?, to mi nep?ijde fér. Už si to tam laskav? srovnejte. |
Ano, byli jsme sprostí oba. Ale co mi nejde do hlavy, pro? zmi?uješ m?j nick? To vypadá, že když je bloklá Tangerine, uspokojilo by T? už jedin? i bloknutí rexe?  |
Ne, to je mi fuk, tebe už stejn? te? nezablokujou. Mn? jde o ten debilní princip. _________________ Když si zacpeš uši, žvanil?m tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:12 Předmět: |
|
|
St?žuju si na Krtka.
Založili jsme si vlastní st?l ,,je tak na pokec 2 - nám odkazy nevadí.", protože jsme si cht?li posílat odkazy na normálním pokecu a tam nás za to vyházel. A te? nám furt u toho stolu oxiduje, p?ichází a odchází, pak nás bez upozorn?ní všecky vyházel, odešel, a zase se vracel. Už toho mám dost. Nemohu se na tu p?ezdívku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, že aby n?koho vyhazoval na b?h ví jak dlouho proto, že se bavíme o hlodavcích, to je dost na palici. Sed?l tam s námi ALX a nevyházel nás, takže jsme nic zlého ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?ní nás všecky vyhází. _________________ Když si zacpeš uši, žvanil?m tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALX75 Správce Alíka
ZaloĹľen: 16.5.2009 PĹ™ĂspÄ›vky: 2376 BydlištÄ›: Trhové Sviny
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:25 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka.
Založili jsme si vlastní st?l ,,je tak na pokec 2 - nám odkazy nevadí.", protože jsme si cht?li posílat odkazy na normálním pokecu a tam nás za to vyházel. A te? nám furt u toho stolu oxiduje, p?ichází a odchází, pak nás bez upozorn?ní všecky vyházel, odešel, a zase se vracel. Už toho mám dost. Nemohu se na tu p?ezdívku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, že aby n?koho vyhazoval na b?h ví jak dlouho proto, že se bavíme o hlodavcích, to je dost na palici. Sed?l tam s námi ALX a nevyházel nás, takže jsme nic zlého ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?ní nás všecky vyhází. |
//Vzhledem k tomu, že na stole jste zaryt? tvrdili, že se bavíte o zví?eti krtkovi a vymluvit jste si to nedali, rovn?ž k p?ihlédnutím k tomu, že jsem nebyl seznámen s touto v?cí od za?átku a neznám všechny souvislosti, vystupoval jsem zde jen jako o?itý sv?dek a p?ípadné potrestání nechával na t?ch, kte?í o této v?ci v?dí mnohem více než já. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:30 Předmět: |
|
|
Založili jsme si vlastní st?l ,,je tak na pokec 2 - nám odkazy nevadí.", protože jsme si cht?li posílat odkazy na normálním pokecu a tam nás za to vyházel. A te? nám furt u toho stolu oxiduje, p?ichází a odchází, pak nás bez upozorn?ní všecky vyházel, odešel, a zase se vracel. Už toho mám dost. Nemohu se na tu p?ezdívku dostat. Tak mu n?kdo laskav? vysv?tlete, že aby n?koho vyhazoval na b?h ví jak dlouho proto, že se bavíme o hlodavcích, to je dost na palici. Sed?l tam s námi ALX a nevyházel nás, takže jsme nic zlého ned?lali. A pak p?ijde krtek a bez upozorn?ní nás všecky vyhází. |
O hlodavcích? Jestli si myslíš, že slepé pralinky pohybující se pod zemí jsou hlodavci, tak asi budeme muset kontaktovat tvé u?itele p?írodopisu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:38 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka.
O hlodavcích? Jestli si myslíš, že slepé pralinky pohybující se pod zemí jsou hlodavci, tak asi budeme muset kontaktovat tvé u?itele p?írodopisu. |
Takže mu zase projde i tohle jo? Jak si do háje m?že na sebe vztáhnout takovýhle plácnutí? Celou dobu se tam bavíme o zví?atech. Až tam napíšu, že zelená Marie b?hala na zahrádce jenom v plavkách, tak nás Mari taky zablokuje? To je fajn.
+
jak slepé pralinky souvisí s ním, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat nás na takovou dobu? Bez upozorn?ní? To, že má SK, neznamená, že si bude d?lat, co chce. _________________ Když si zacpeš uši, žvanil?m tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:40 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka.
Takže mu zase projde i tohle jo? Jak si do háje m?že na sebe vztáhnout takovýhle plácnutí? Celou dobu se tam bavíme o zví?atech. Až tam napíšu, že zelená Marie b?hala na zahrádce jenom v plavkách, tak nás Mari taky zablokuje? To je fajn.
+
jak slepé pralinky souvisí s ním, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat nás na takovou dobu? Bez upozorn?ní? To, že má SK, neznamená, že si bude d?lat, co chce. |
Jo, tak pralinka je zví?e, a m?žeš nám popsat, jak vypadá? Kolik má noži?ek, jakou rychlostí b?há a jestli se ukládá k zimnímu spánku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:42 Předmět: |
|
|
Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka.
+
jak slepé pralinky souvisí s ním, jako?! A v?bec co on si dovoluje vyhazovat nás na takovou dobu? Bez upozorn?ní? To, že má SK, neznamená, že si bude d?lat, co chce. |
A jak s tím souvisí slepé pralinky, to nevím, to by spíš m?li vysv?tlit ti, co se o nich bavili a pak tvrdili, že se bavili jen o hlodavcích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 20:46 Předmět: |
|
|
Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | Pralinka2 napsal: | Jonatán napsal: | St?žuju si na Krtka.
+
A jak s tím souvisí slepé pralinky, to nevím, to by spíš m?li vysv?tlit ti, co se o nich bavili a pak tvrdili, že se bavili jen o hlodavcích. |
já tu mluvím o tom, co mohlo souviset s ním! Né o pralinkách. Pokud hledáš n?co, co souvisí s tebou, tak prosim, ale pokud pralinky nesouvisí s ním, tak teda nevím jako, za co nás vyhodil, a pokud nenapíšu jeho p?ezdívku, tak jak si m?že v?bec dovolit nás vyhodit od soukromého stolu a ješt? tam oxiduje?! Zamysli se taky trošku. Co mám do prdele ud?lat pro to, aby jste si uv?domili, že lidem vadí, že správci vyhazují za cokoliv, co si k sob? vztáhnou, ale to, že oni mluví o nás a my si to vztahujem a obt?žuje nás to, to už vám je jedno???? Na vás nemá cenu si st?žovat, protože vy jste ti nejlepší, nejúžasn?jší, ve všem máte skv?le jasno a na vše máte argument. bych vám p?ála bejt v tom bordelu, kterej díky svejm korunkám nevidíte. Já se odporou?ím. nazdar. _________________ Když si zacpeš uši, žvanil?m tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krte?ek11
ZaloĹľen: 19.3.2011 PĹ™ĂspÄ›vky: 416
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 21:00 Předmět: |
|
|
Vys kolikrat uz jsi rekla ze s nama koncis a ze se s nama nebudes bavit?
uz nas nech zit, nikoho nezajimaji tve sproste nadavky na nas
a uz vubec ne bezduvodne obvinovani  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Správce Alíka
ZaloĹľen: 27.7.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 2247 BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 21:56 Předmět: |
|
|
Ono je n?kde psáno, že správci Alíka ?i klubovny musí poslat informa?ní dopis, pro? tomu ?i onomu zablokovali vstup do klubovny?
Co se postupu správc? Alík i klubovny tý?e, doporu?uji p?e?íst si tento ?lánek. Každý máme na proh?ešky a provokace jiný náhled. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mari1 Správce Alíka
ZaloĹľen: 27.7.2006 PĹ™ĂspÄ›vky: 2247 BydlištÄ›: Kynšperk nad Oh?í
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 22:13 Předmět: |
|
|
Tato stížnost je neoprávn?ná. Vyhazovali hlodavci a pralinky, tak pro? obvi?ovat Krte?ka. Toho jste u stolu jist? nenapadali, že ne?
A toto ti p?ijde normální? citace: | A lezení do zade?ku pedofilním pralinkám. A další urážky... a nevhodné odkazy... |
U pokecu2 šlo o velice nechutné urážení. Divím se, že ten st?l byl v klubovn? tak dlouho. Máme tu hold nové Mašlouny. Ach jo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pralinka2 Správce Alíka
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 22:40 Předmět: |
|
|
Nechápu, jak n?kdo m?že napsat
citace: | 23.11.2011 20:52:43 A ten st?l pralinky je trochu trapnej, protože já už rozhodn? Jonatán nejsem. |
když ten st?l "Paní Kadrnožková, hlídejte si toho psa!" v?bec není o n?m a nemá s ním nic spole?ného. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jonatán
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 16:58 Předmět: |
|
|
Voo-Doo-Filinka: vercar00: Blbko! Ježíšek ti p?inese bombu!
vercar00: komentá?e a tam si najít 2 data 1.veronika rubešová 16 prosinec v 17:07 a 2. marta rubešová 16 prosinec v 18:53)PROSÍM,ZÍTRA SOUT?Ž KON?Í!!
// Byla SS. Chápu, že jste zaujatý, ale zamyslete se nad tím.  _________________ Když si zacpeš uši, žvanil?m tím hubu nezacpeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
NemĹŻĹľete odesĂlat novĂ© tĂ©ma do tohoto fĂłra. NemĹŻĹľete odpovĂdat na tĂ©mata v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete upravovat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete mazat svĂ© pĹ™ĂspÄ›vky v tomto fĂłru. NemĹŻĹľete hlasovat v tomto fĂłru.
|
|