Obsah fóra Alkovo frum Alkovo frum
pro adminy a uzivatele (jen si stezujte :-)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jakkoliv problm s Alkem?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Alkovo frum -> Jen tak :-)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
resurrection

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 16:54    Předmět: Jakkoliv problm s Alkem? Citovat

Doufm, e tohle tma nejni moc troufal, ale velice by me zajmalo, co se vm na alku lib nebo ne, jestli by jste t?eba cht?li n?co zmenit apod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
resurrection

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 16:23    Předmět: Citovat

no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=)
Mari1
Sprvce Alka

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 16:30    Předmět: Citovat

resurrection napsal:
no nevim, co si ted mam myslet, bud alik je uplne bez chyb a nebo to ani nema cenu komentovat, tohle tema su zalozila za ucelem, aby ostatni rekli svuj nazor co si mysli a jak treba sou i napadity a hlavne mi slo o poznani....=)

Zkus na toto nov tma upozornit na n?kterm ji existujcm. Pokud m n?kdo nastaven sledovn zaloench tmat, tak to tv p?ehldne, protoe o n?m nev. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
resurrection

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 22:06    Předmět: Citovat

Mari1 napsal:
resurrection napsal:

Zkus na toto nov tma upozornit na n?kterm ji existujcm. Pokud m n?kdo nastaven sledovn zaloench tmat, tak to tv p?ehldne, protoe o n?m nev. Wink

jezis, nj to me nenapadlo, dekuji =) hehe, jinak je to vhodne tema?=)
Pralinka2
Sprvce Alka

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 22:08    Předmět: Citovat

resurrection napsal:
Mari1 napsal:
resurrection napsal:

jezis, nj to me nenapadlo, dekuji =) hehe, jinak je to vhodne tema?=)

Myslm e je, pro? by nebylo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HelPik

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 8:44    Předmět: Problem posta Citovat

objevil sem jednu drobnou chybu, kdy se nekterym uzivatelum nezobrazovala posta, problem byl odstranen.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mari1
Sprvce Alka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 14:14    Předmět: Re: Problem posta Citovat

HelPik napsal:
objevil sem jednu drobnou chybu, kdy se nekterym uzivatelum nezobrazovala posta, problem byl odstranen.

To je dob?e, objevovaly se dotazy ohledn? nefunk?n poty.
resurrection

PříspěvekZaslal: út září 09, 2008 0:28    Předmět: Citovat

take uz mi hlasili, perfektni sikulka =) jinakdoufam ze ten navrh se prosadi s temi nastenkami, zeby si uzivatel vybral svoje oblibene, aby se nemusel prehrabovat mezi radky Smile
Brou?eek

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 17:00    Předmět: Super ale... Citovat

J si nem?u pomoci ale n?kdy mi stran? chyb star Alk.. bylo to tam vc takov vesel ne je te? je ten nov, nebo-li jak ?kaj sprvci nov kabt.. Kdy jsem cht?la p?ed dv?ma lety na Alka tak jsem se pln? lekla co s nm provedli.. a po n?jakm ?asu jsem zjistila e ho zm?nili a u ho nikdy nezm?n zptky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Brou?eek

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 17:02    Předmět: Re: Problem posta Citovat

HelPik napsal:

jo tak to je super.. mmu brchovi to tak nelo a u to jde..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Alkovo frum -> Jen tak :-) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: