Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pes_z_Petipes Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 13:47 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pralinka2 napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Pralinka2 napsal: |
No já bych myslel, že by bylo lepší, kdyby měli šanci psát i tady, protože když to píšou do pošty, tak buď otravujou stejnou věcí deset lidí, nebo nedostanou odpověď proto, že někdo je zrovna na dovolené. Takže tady by mohli mít šanci na další variantu kontaktu. |
To je sice pravda, ale trošku se bojím toho že se to nekontrolovatelně rozšíří a bude sem psat moc lidí .. Má to svoje + i - no .. |
Radši bych byl, kdyby skutečně psali sem, než abych ztrácel čas odpovídáním na poštu, kterou už vyřešil někdo jinej.. Každopádně pro Alíkovce je určitě pohodlnější prostě napsat dopis, než klikat na úplně jinou stránku.. Ale ty mnohonásobný dopisy mě skutečně vaděj.. |
Tak jsem zaspamoval pár nástěnek o správcích a o cenzuře příspěvkem s odkazem na tohle DF, tak jsem zvědav. |
Podle výpisu sis dal skutečně záležet.. Jsem zvědavej, co z toho bude.. Mimochodem, taky jste si všimli, na jakou stránku vlastně daddyy umístil toto fórum? Taky vám to přijde úsměvné? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Daller Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 15:40 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Taky vám to přijde úsměvné? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
No jeeje.. lepší místo už snad vybrat nemohl |
|
Návrat nahoru |
|
daddyy Správce ve výslužbě
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 18:46 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Daller napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Taky vám to přijde úsměvné? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
hehe jinde jsme misto nemel ))) a zvlaste tu mam zadarmo hosting tak budte radi ze neco mame a nekoukejte furt na moje fotky ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 9:00 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
daddyy napsal: | Daller napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Taky vám to přijde úsměvné? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
hehe jinde jsme misto nemel ))) a zvlaste tu mam zadarmo hosting tak budte radi ze neco mame a nekoukejte furt na moje fotky ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
No vidíš, to mě ani nenapadlo se na ně kouknout.. Už jdu na to.. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Alethea Správce ve výslužbě
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 15:39 Předmět: :-) |
|
|
Hehe, tak jsem zde. Teď si ještě vymyslím nějakou pikantní stížnost.![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:06 Předmět: |
|
|
Ahoj,já bych chtěla na alíkovi pracovat,i nějakou drobnost,šlo by to? |
|
Návrat nahoru |
|
Filiposs Správce ve výslužbě
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karviná / Brno CZ
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:17 Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ahoj,já bych chtěla na alíkovi pracovat,i nějakou drobnost,šlo by to? |
Můžeš chodit Alíka venčit, čas od času ho umýt a drbat za ušima... _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:46 Předmět: |
|
|
Filiposs napsal: | Anonymous napsal: | Ahoj,já bych chtěla na alíkovi pracovat,i nějakou drobnost,šlo by to? |
Můžeš chodit Alíka venčit, čas od času ho umýt a drbat za ušima... |
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 22:13 Předmět: Re: :-) |
|
|
Alethea napsal: | Hehe, tak jsem zde. Teď si ještě vymyslím nějakou pikantní stížnost.![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Můžeš třeba prozradit něco pikantního na Filiposse.. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:59 Předmět: Re: :-) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Alethea napsal: | Hehe, tak jsem zde. Teď si ještě vymyslím nějakou pikantní stížnost.![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Můžeš třeba prozradit něco pikantního na Filiposse.. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Radši ne...už jednou jsem na nějaké nástěnce zveřejnila jedinou jeho nevinnou větu a moc se mu to nelíbilo. Natož abych prozrazovala nějaký pikantnosti...![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Lithin Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 21:19 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
1. Nebereme stiznosti typu - on me vyhodil za to ze jsem zalozil nastenku se slovy a spojenim sex, udelat, jak to chces, apod.
2. Na to ze jsme vam nekde smazali ci odstranili nastenku s obdobnym spojenim slov jako je v bode c. 1.
....
pokracovani priste ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Kupodivu se činíte tak nemám co vytknout.. |
|
Návrat nahoru |
|
Daller Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 22:06 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
1. Nebereme stiznosti typu - on me vyhodil za to ze jsem zalozil nastenku se slovy a spojenim sex, udelat, jak to chces, apod.
2. Na to ze jsme vam nekde smazali ci odstranili nastenku s obdobnym spojenim slov jako je v bode c. 1.
....
to sem rád ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 22:07 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
Vitcong Správce na dlouhodobé dovolené
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 16:43 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Anonymous napsal: | Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
![Shocked](images/smiles/icon_eek.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 15:33 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Vitcong napsal: | Anonymous napsal: | Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
![Shocked](images/smiles/icon_eek.gif) |
![Question](images/smiles/icon_question.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
|