Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pes_z_Petipes Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 13:47 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pralinka2 napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Daller napsal: | Pralinka2 napsal: |
No j� bych myslel, �e by bylo lep��, kdyby m?li �anci ps�t i tady, proto�e kdy� to p�ou do po�ty, tak bu? otravujou stejnou v?c� deset lid�, nebo nedostanou odpov?? proto, �e n?kdo je zrovna na dovolen�. Tak�e tady by mohli m�t �anci na dal�� variantu kontaktu. |
To je sice pravda, ale tro�ku se boj�m toho �e se to nekontrolovateln? roz��?� a bude sem psat moc lid� .. M� to svoje + i - no .. |
Rad�i bych byl, kdyby skute?n? psali sem, ne� abych ztr�cel ?as odpov�d�n�m na po�tu, kterou u� vy?e�il n?kdo jinej.. Ka�dop�dn? pro Al�kovce je ur?it? pohodln?j�� prost? napsat dopis, ne� klikat na �pln? jinou str�nku.. Ale ty mnohon�sobn� dopisy m? skute?n? vad?j.. |
Tak jsem zaspamoval p�r n�st?nek o spr�vc�ch a o cenzu?e p?�sp?vkem s odkazem na tohle DF, tak jsem zv?dav. |
Podle v�pisu sis dal skute?n? z�le�et.. Jsem zv?davej, co z toho bude.. Mimochodem, taky jste si v�imli, na jakou str�nku vlastn? daddyy um�stil toto f�rum? Taky v�m to p?ijde �sm?vn�?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daller Spr�vce na dlouhodob� dovolen�
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 15:40 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Taky v�m to p?ijde �sm?vn�?  |
No jeeje.. lep�� m�sto u� snad vybrat nemohl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 18:46 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
Daller napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Taky v�m to p?ijde �sm?vn�?  |
hehe jinde jsme misto nemel ))) a zvlaste tu mam zadarmo hosting tak budte radi ze neco mame a nekoukejte furt na moje fotky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 9:00 Předmět: Re: Dotaz :) |
|
|
daddyy napsal: | Daller napsal: | Pes_z_Petipes napsal: | Taky v�m to p?ijde �sm?vn�?  |
hehe jinde jsme misto nemel ))) a zvlaste tu mam zadarmo hosting tak budte radi ze neco mame a nekoukejte furt na moje fotky  |
No vid�, to m? ani nenapadlo se na n? kouknout.. U� jdu na to..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alethea Spr�vce ve v�slu�b?
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 15:39 Předmět: :-) |
|
|
Hehe, tak jsem zde. Te? si je�t? vymysl�m n?jakou pikantn� st�nost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:06 Předmět: |
|
|
Ahoj,j� bych cht?la na al�kovi pracovat,i n?jakou drobnost,�lo by to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filiposs Spr�vce ve v�slu�b?
Založen: 22.3.2006 Příspěvky: 192 Bydliště: Karvin� / Brno CZ
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:17 Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ahoj,j� bych cht?la na al�kovi pracovat,i n?jakou drobnost,�lo by to? |
Mů�e� chodit Al�ka venčit, čas od času ho um�t a drbat za u�ima... _________________ ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:46 Předmět: |
|
|
Filiposs napsal: | Anonymous napsal: | Ahoj,j� bych cht?la na al�kovi pracovat,i n?jakou drobnost,�lo by to? |
M?�e� chodit Al�ka ven?it, ?as od ?asu ho um�t a drbat za u�ima... |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 22:13 Předmět: Re: :-) |
|
|
Alethea napsal: | Hehe, tak jsem zde. Te? si je�t? vymysl�m n?jakou pikantn� st�nost. |
M?�e� t?eba prozradit n?co pikantn�ho na Filiposse..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:59 Předmět: Re: :-) |
|
|
Pes_z_Petipes napsal: | Alethea napsal: | Hehe, tak jsem zde. Te? si je�t? vymysl�m n?jakou pikantn� st�nost. |
M?�e� t?eba prozradit n?co pikantn�ho na Filiposse..  |
Rad�i ne...u� jednou jsem na n?jak� n�st?nce zve?ejnila jedinou jeho nevinnou v?tu a moc se mu to nel�bilo. Nato� abych prozrazovala n?jak� pikantnosti... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lithin Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 21:19 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
1. Nebereme stiznosti typu - on me vyhodil za to ze jsem zalozil nastenku se slovy a spojenim sex, udelat, jak to chces, apod.
2. Na to ze jsme vam nekde smazali ci odstranili nastenku s obdobnym spojenim slov jako je v bode c. 1.
....
pokracovani priste  |
Kupodivu se ?in�te tak nem�m co vytknout.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daller Spr�vce na dlouhodob� dovolen�
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 22:06 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
1. Nebereme stiznosti typu - on me vyhodil za to ze jsem zalozil nastenku se slovy a spojenim sex, udelat, jak to chces, apod.
2. Na to ze jsme vam nekde smazali ci odstranili nastenku s obdobnym spojenim slov jako je v bode c. 1.
....
pokracovani priste  |
to sem r�d  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 22:07 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
pokracovani priste  |
to sem r�d  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vitcong Spr�vce na dlouhodob� dovolen�
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 16:43 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Anonymous napsal: | Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
pokracovani priste  |
to sem r�d  |
 |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 15:33 Předmět: Re: Stiznosti |
|
|
Vitcong napsal: | Anonymous napsal: | Daller napsal: | Lithin napsal: | daddyy napsal: | Pokud si chcete stezovat tak si postezujte - snad budete vyslyseni
....
pokracovani priste  |
to sem r�d  |
 |
 |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|